Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Sebastian Bach - Poza pentru Kicking & ScreamingMuzicienii îl numesc pe CEO-ul Spotify "un idiot lacom" Paul McCartneyPaul McCartney a dat în judecată The Beatles pentru a salva muzica trupei Elissa, cântăreață libaneză a cărei casă a fost distrusă de explozia din BeirutExplozia din Beirut declanșează reacții puternice printre artiști: "Nu-mi pot stăpâni furia" Neil Young live în Ziggodome Amsterdam, 2019Neil Young îl dă în judecată pe Donald Trump Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Deep Purple nu are de gând să iasă prea curând la pensie Adrian Despot: "Vița de Vie - În corzi e cea mai bună producție a unui concert live în România"

Videoclip oficial: Fără Zahăr - Fluier a pagubă

Fără Zahăr știe cum să facă haz de necaz și în pandemie. Parabola trupei cu Omul-Foarfece pornește, ca de obicei, de la realitățile înconjurătoare, concluzia fiind cuprinsă chiar în titlul piesei - "Fluier a pagubă".

Fără Zahăr surprinde esența comportamentului nostru pe timp de pandemie într-o piesă ce ne mustră, dar ne face și să zâmbim. "Fluier a pagubă" e despre noi și despre zilele post-izolare, dar și despre priorități în vremuri de criză. Umorul formației își trage inspirația în continuare din viața cotidiană a oamenilor simpli, a celor mulți.

"Fluier a pagubă" are versurile și muzica semnate de Bobi Dumitraș, înregistrarea, mixul și masterul fiind realizate de Gabriel Belcescu, la Studioul de Bază Iași. Videoclipul ce-l are în prim-plan pe Omul-Foarfece a fost filmat și montat de Vasea Onel.

Trupa Fără Zahăr și-a început activitatea în 2001, la un cenaclu cultural din Iași. Din componența actuală fac parte Bobi Dumitraș (chitară acustică, voce), Bobo Burlăcianu (voce, chitară electrică) – amândoi din Dorohoi și ieșenii George Maxim (bas) și Alex Neagu (tobe). Fără Zahăr a debutat discografic la Zone Records în septembrie 2003 cu "Episodu’ unu: Ameninţarea faitonului".

Primul videoclip a fost filmat pentru cunoscuta melodie satirică "Sandu". Au urmat în 2004 "D’la sate" şi "Hip-hop ş-aşa", în anii următori fiind lansate albumele "Episodu’ 2 de la Dorohoi" (2005) și "Neamul lui Peneș Curcanul" (2008). Fanii s-au mai bucurat de clipuri la piese precum "6/49" (2005), "Cățaua" (2005), "Lav Stori" (2007), "Dunitru" (2009), "3PM" (2010) și mai recent "Kilobita Mea" (2017) și "Amintire cu hamsii" (2019).

Citește mai multe despre Fără Zahăr
Videoclipuri cu Fără Zahăr
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe și actualizat pe la .
CLOSE
CLOSE