Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Cel de-al 12-lea sezon "Chefi la Cuțite" debutează cu 5 ediții consecutive

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu revin în competiția gastronomică "Chefi la Cuțite", ce ajunge toamna aceasta la cel de-al 12-lea sezon. Se anunță o întrecere memorabilă, din care nu lipsesc elementele surpriză și mizele grele.

Publicat

pe

Chefi la Cuțite, sezonul 12
Chefi la Cuțite, sezonul 12 │ FOTO: Antena 1

Cel de-al 12-lea sezon al emisiunii "Chefi la cuțite" va începe pe 2 septembrie la Antena 1 și pe AntenaPLAY. Cele 5 ediții ale premierei maraton vor fi difuzate sâmbătă și duminică, 2 și 3 septembrie, de la 20:00, și luni, marți și miercuri, 4, 5 și 6 septembrie, de la 20:30.

Edițiile ce urmează imediat premierei maraton sunt programate pentru sâmbătă și duminică, 9 și 10 septembrie, de la 20:00, și luni și miercuri, 11 și 13 septembrie, de la 20:30. În următoarele săptămâni show-ul culinar va fi difuzat în fiecare duminică, luni, marți și miercuri.

Cu șase victorii înregistrate până acum, Chef Bontea este hotărât să-și păstreze supremația obținută de-a lungul celor 11 sezoane ale emisiunii:

"Cum ar fi să câștig și sezonul acesta?! Nimic imposibil, mi-ar plăcea! Abia aștept să întâlnesc noii concurenți și să-mi alcătuiesc o echipă imbatabilă, pentru că de-aici pornește totul: dacă am alături de mine oamenii potriviți, nimic nu-mi stă în cale".

Chef Scărlătescu a declarat:

"Sezonul trecut nu prea mi-a surâs norocul. Așa că acum simt că e momentul să-mi iau revanșa. Ultimele două sezoane au fost ale lui Bontea, dar cineva trebuie să-l oprească și-mi doresc mai mult ca oricând să fiu eu cel care-i va pune piedică în această nouă întrecere spectaculoasă".

Chef Dumitrescu are doar două victorii în palmares, chiar dacă, de-a lungul celor 11 sezoane, s-a bucurat de succes în battle-uri.

"Sezonul 12 este un sezon pe care eu îmi doresc mult să-l câștig. Vreau ca la final să ridicăm acea farfurie, trofeul suprem - eu și unul dintre concurenții mei. Sunt însetat de victorie, pentru că nu am mai câștigat de șase sezoane. Așa că intru în această bătălie mai motivat ca oricând".

Trending