Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Cel de-al 12-lea sezon "Chefi la Cuțite" debutează cu 5 ediții consecutive

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu revin în competiția gastronomică "Chefi la Cuțite", ce ajunge toamna aceasta la cel de-al 12-lea sezon. Se anunță o întrecere memorabilă, din care nu lipsesc elementele surpriză și mizele grele.

Publicat

pe

Chefi la Cuțite, sezonul 12
Chefi la Cuțite, sezonul 12 │ FOTO: Antena 1

Cel de-al 12-lea sezon al emisiunii "Chefi la cuțite" va începe pe 2 septembrie la Antena 1 și pe AntenaPLAY. Cele 5 ediții ale premierei maraton vor fi difuzate sâmbătă și duminică, 2 și 3 septembrie, de la 20:00, și luni, marți și miercuri, 4, 5 și 6 septembrie, de la 20:30.

Edițiile ce urmează imediat premierei maraton sunt programate pentru sâmbătă și duminică, 9 și 10 septembrie, de la 20:00, și luni și miercuri, 11 și 13 septembrie, de la 20:30. În următoarele săptămâni show-ul culinar va fi difuzat în fiecare duminică, luni, marți și miercuri.

Cu șase victorii înregistrate până acum, Chef Bontea este hotărât să-și păstreze supremația obținută de-a lungul celor 11 sezoane ale emisiunii:

"Cum ar fi să câștig și sezonul acesta?! Nimic imposibil, mi-ar plăcea! Abia aștept să întâlnesc noii concurenți și să-mi alcătuiesc o echipă imbatabilă, pentru că de-aici pornește totul: dacă am alături de mine oamenii potriviți, nimic nu-mi stă în cale".

Chef Scărlătescu a declarat:

"Sezonul trecut nu prea mi-a surâs norocul. Așa că acum simt că e momentul să-mi iau revanșa. Ultimele două sezoane au fost ale lui Bontea, dar cineva trebuie să-l oprească și-mi doresc mai mult ca oricând să fiu eu cel care-i va pune piedică în această nouă întrecere spectaculoasă".

Chef Dumitrescu are doar două victorii în palmares, chiar dacă, de-a lungul celor 11 sezoane, s-a bucurat de succes în battle-uri.

"Sezonul 12 este un sezon pe care eu îmi doresc mult să-l câștig. Vreau ca la final să ridicăm acea farfurie, trofeul suprem - eu și unul dintre concurenții mei. Sunt însetat de victorie, pentru că nu am mai câștigat de șase sezoane. Așa că intru în această bătălie mai motivat ca oricând".

PUBLICITATE
Comentează

Muzică nouă

Chef Florin Dumitrescu s-a apucat de metal, cântă cu HVNDS pe piesa "Zât-Zât"

Trupa HVNDS pare imposibil de oprit, iar după lansarea albumului "Animal", acum ne oferă şi un single surpriză. Se numeşte "Chefi la Cuţite" sau "Zât-Zât" şi invitatul surpriză de pe track este Chef Florin Dumitrescu.

Publicat

pe

HVNDS si Chef Florin Dumitrescu Chefi la Cutite Zat Zat Live Virgin Radio Romania
HVNDS si Chef Florin Dumitrescu Chefi la Cutite Zat Zat Live Virgin Radio Romania │ FOTO: Virgin Radio Romania

HVNDS a bifat câteva colaborări cu nume mari în ultima vreme, de la Bruja la OG Eastbull sau membri Şatra Benz. Acum l-a cooptat pe Chef Florin pentru o colaborare care se vrea a fi un imn neoficial al emisiuni "Chefi la Cuţite". De altfel Florin Dumitrescu şi-a arătat talentul şi pasiunea pentru muzică în multiple rânduri în cadrul emisiunii, ca şi colegul său Chef Bontea de altfel.

Pe de altă parte cel mai tânăr jurat din "Chefi la Cuţite" a fost mereu înclinat spre latura rock, prin vestimentaţie şi stil abordat la sesiuni de karaoke. Acum se duce de-a dreptul spre metal, rock alternativ combinat cu trap, aşa cum ne oferă HNVDS de obicei. "Chefi la Cuţite (Zât-Zât)" a ieşit de sub bagheta lui Lu-K Beats de la Seek Music, iar track-ul începe cu un mesaj vocal lăsat de Chef Florin înainte de un battle, în vreme ce solistul HVNDS, Iustin începe cu clasica voce gâjâită specifică pentru abordarea trap-metal a la Ghostemane.

Chef Florin Dumitrescu intră pe la mijlocul piesei, cu versuri despre rulade şi echipe de bucătari, fine dining şi bucătarii la scenă. Ambii artişti vocali au lăsat şi un mesaj simpatic în cadrul piesei pentru a servi ca antiteză pentru părţile ţipate agresiv, din gât. Artiştii au cântat împreună piesa live în cadrul unui concert organizat de Virgin Radio România.

Pe Iustin, solistul HVNDS îl ştim ca MC Răduku din perioada 2009-2011, când era MC de drum'n'bass. Recent a lansat în calitate de artist solo o colaborare cu Rava, "În Lipsa Ta 2", sosită a parte a doua a unei melodii de acum un an.

Chef Florin Dumitrescu se află în continuare în plină bătălie pentru trofeu în sezonul 11 "Chefi la Cuţite", ajuns la episodul 33 pe 7 iunie 2023. Iustin de la HVNDS e concurent în acest sezon în echipa lui Chef Florin Dumitrescu.

Citește în continuare

Trending