Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Brian May vorbește despre o posibilă colaborare cu Tony Iommi, "unul dintre cei mai dragi prieteni" ai lui INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO

Sore și Adrian Sînă vor prezenta Media Music Awards 2014

Ediția din acest an a galei Media Music Awards, ce va avea loc pe 18 septembrie la Sibiu, va fi prezentată de Sore și Adrian Sînă. Este pentru prima dată când cei doi artiști apar împreună pe scenă în ipostaza de gazde ale unei ceremonii de asemenea nivel.
Sore și Adrian Sînă vor prezenta Media Music Awards 2014

Sore și Adrian Sînă vor prezenta Media Music Awards 2014

Pe 18 septembrie, începând cu ora 19.00, cei doi prezentatori vor urca pe scena ridicată în Piața Mare din Sibiu și vor anima atmosfera pentru cei peste 30.000 de oameni așteptați să ia parte la eveniment. Cei mai în vogă artiști ai momentului vor cânta la Media Music Awards, printre care Andra, Holograf, Vunk, Alina Eremia, Cargo și Ami.

Trofeele Media Music Awards se acordă artiștilor care au avut, în ultimele 12 luni, cele mai difuzate piese la radio și TV, pe baza statisticilor Media Forest, gala muzicală fiind astfel singura din România unde premiile sunt acordate 100% transparent.

Media Music Awards va debuta cu ceremonia Green Carpet, vedetele participante urmând să își facă apariția pe gazonul verde spre a fi fotografiate la panoul oficial. De acolo se va transmite live emisiunea MTV Media Music Awards Exclusive Preview, telespectatorii urmând sa vadă, la MTV Romania, cele mai cool momente și imagini din spatele scenei cu artiștii preferați.

În 2013, peste 30.000 de oameni au urmărit show-ul în Piața Mare și alte câteva milioane au vizionat ceremonia în direct, sau în reluare, la TV sau pe internet. Anul acesta, este de așteptat ca în fața scenei să fie prezenți și mai multi oameni, ținând cont că, de această dată, intrarea va fi liberă.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Adrian SinaSore
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Madonna și Alicia Keys, împreună în studioul de înregistrări

Lista colaborărilor de pe noul album Madonna continuă să se diversifice pe zi ce trece. Alicia Keys este cea mai...

Închide