Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Laura Bretan intervievată de InfoMusic pe 3 decembrie 2019Cu gândul la 2020, Laura Bretan vorbește despre majorat, viitorul album și un turneu extins INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Neversea 2020

Sore și Adrian Sînă vor prezenta Media Music Awards 2014

Ediția din acest an a galei Media Music Awards, ce va avea loc pe 18 septembrie la Sibiu, va fi prezentată de Sore și Adrian Sînă. Este pentru prima dată când cei doi artiști apar împreună pe scenă în ipostaza de gazde ale unei ceremonii de asemenea nivel.
Sore și Adrian Sînă vor prezenta Media Music Awards 2014

Sore și Adrian Sînă vor prezenta Media Music Awards 2014

Pe 18 septembrie, începând cu ora 19.00, cei doi prezentatori vor urca pe scena ridicată în Piața Mare din Sibiu și vor anima atmosfera pentru cei peste 30.000 de oameni așteptați să ia parte la eveniment. Cei mai în vogă artiști ai momentului vor cânta la Media Music Awards, printre care Andra, Holograf, Vunk, Alina Eremia, Cargo și Ami.

Trofeele Media Music Awards se acordă artiștilor care au avut, în ultimele 12 luni, cele mai difuzate piese la radio și TV, pe baza statisticilor Media Forest, gala muzicală fiind astfel singura din România unde premiile sunt acordate 100% transparent.

Media Music Awards va debuta cu ceremonia Green Carpet, vedetele participante urmând să își facă apariția pe gazonul verde spre a fi fotografiate la panoul oficial. De acolo se va transmite live emisiunea MTV Media Music Awards Exclusive Preview, telespectatorii urmând sa vadă, la MTV Romania, cele mai cool momente și imagini din spatele scenei cu artiștii preferați.

În 2013, peste 30.000 de oameni au urmărit show-ul în Piața Mare și alte câteva milioane au vizionat ceremonia în direct, sau în reluare, la TV sau pe internet. Anul acesta, este de așteptat ca în fața scenei să fie prezenți și mai multi oameni, ținând cont că, de această dată, intrarea va fi liberă.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Adrian SinaSore
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Madonna și Alicia Keys, împreună în studioul de înregistrări

Lista colaborărilor de pe noul album Madonna continuă să se diversifice pe zi ce trece. Alicia Keys este cea mai...

Închide