Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Ana de Armas, Jamie Lee Curtis și Quentin Tarantino se numără printre prezentatorii Globurilor de Aur 2023

La câteva săptămâni de la dezvăluirea nominalizaților, Globurile de Aur 2023 au anunțat acum prezentatorii celei de-a 80-a ediție. Află despre cine este vorba.

Publicat

pe

Ana de Armas / Quentin Tarantino
Ana de Armas / Quentin Tarantino │ FOTO: captură YouTube / The Tonight Show Starring Jimmy Fallon

Asociația Presei Străine de la Hollywood a anunțat prezentatorii Globurilor de Aur 2023, ceremonie ce are loc pe 10 ianuarie. Aceștia sunt Ana de Armas, Jamie Lee Curtis, Niecy Nash-Betts, Ana Gasteyer, Billy Porter, Colman Domingo, Natasha Lyonne, Michaela Jaé Rodriguez, Nicole Byer, Quentin Tarantino și Tracy Morgan.

Transmisiunea de trei ore, difuzată în direct pe NBC și Peacock de la Beverly Hilton, va fi găzduită de Jerrod Carmichael. Seara va include omagii aduse lui Ryan Murphy, care va primi al patrulea premiu Carol Burnett, și lui Eddie Murphy, care este onorat cu premiul Cecil B. DeMille.

După ce în urmă cu doi ani s-a confruntat cu un scandal legat de etică și diversitate, Globurile de Aur încearcă să se restabilească ca una dintre cele mai importante ceremonii de premiere de la Hollywood, cu potențialul de a influența votul pentru Premiile Oscar și SAG (Screen Actors Guild).

Printre nominalizații de anul acesta se numără filme ca "Avatar: the Way of Water", "Elvis", "Top Gun: Maverick", seriale precum "The Crown", "House of Dragon", "The White Lotus" sau "Wednesday". Austin Butler, Brendan Fraser, Hugh Jackman, Cate Blanchett, Olivia Colman sau Ana de Armas sunt doar câțiva actori care se află în cursa pentru trofeu.

Ca la fiecare ediție, pe listă se află și o serie de muzicieni care și-au adus contribuția pe coloana sonoră a producțiilor cinematografice. Anul acesta, printre nominalizați se numără Taylor Swift cu piesa "Caroline", Lady Gaga cu "Hold My Hand" și Rihanna cu "Lift Me Up", extrasă de pe soundtrack-ul filmului "Black Panther: Wakanda Forever".

Comentează

Trending