Urmărește-ne în Social Media

Bitză X Sore - Un actor grăbit

Bitză și Sore colaborează și lansează un remake al celebrului cântec "Un actor grăbit". Noua versiune este acompaniată de un videoclip disponibil în articol.

Remake-ul "Un actor grăbit" a fost compus de Bogdan Cristinoiu, Bitză, Keri, Karie și K’ali, pe versuri scrise de Andreea Andrei Tudor, Bitză și K’ali. Tot Bitză a fost cel care a gândit și regizat videoclipul muzical.

"Sunt super bucuros ca am dat drumul acestui remake. <<Un actor grăbit>> este una din piesele mele preferate din anii '90. Vreau să îi mulțumesc lui Sore pentru colaborare și echipei care a lucrat la acest proiect", a declarat Bitză.

Sore a adăugat:

"Este o mare onoare pentru mine să cânt acest refren istoric și sper din suflet să vă placă și vouă acest remake. Mi-a fost dor de muzică, iar ea și-a găsit singură drumul înapoi spre mine".

Bitză este unul dintre cei mai cunoscuți artiști rap din România, care a apărut în industria hip-hop foarte aproape de începuturile sale. De-a lungul carierei, Bitză a demonstrat versatilitate și prin piesele sale care aparțin altor genuri muzicale, precum dance, RnB și soul. Până acum, discografia sa este formată din șapte albume rap care au fost nominalizate de patru ori la MTV Music Awards. De asemenea, pe YouTube, primele trei melodii ale lui Bitză au adunat peste 36 de milioane de vizualizări.

După o perioadă în care Bitză nu a fost atât de activ în industria muzicală, revenirea sa a fost anunțată în cadrul celui mai mare show online de muzică rap din România - Urbanist Sessions. În scurt timp, videoclipul a depășit pragul de 1 milion de vizualizări, semn că toată lumea era nerăbdătoare să audă ceva nou de la unul dintre artiștii lor preferați.

Sore a devenit cunoscută odată cu distribuirea sa în serialul de televiziune "Pariu cu viața" - Lala Band, apoi prin hiturile cu care a cucerit România: "Different", "Dor să-ți fie dor", "Beautiful life", "Când vremea e rea", "Noapte caldă", "Jumătate" sau "Cum să mă las".

PUBLICITATE
Comentarii