Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii INFO CONCERT:
James Arthur
David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

Concertul Seal din această seară a fost anulat

Concertul Seal de astăzi 27 noiembrie de la Sala Palatului din București s-a anulat. Organizatorii susțin că au îndeplinit toate cerințele artistului, dar producția lui Seal refuză să susțină concertul, invocând motive ce țin de siguranță.
Seal

Organizatorii au anunțat că spectacolul pe care Seal trebuia să-l susțină astăzi 27 noiembrie, la Sala Palatului din București s-a anulat. Deși pentru concertul programat pentru această seară s-au vândut peste 2.000 de bilete, artistul și echipa sa de producție au refuzat să susțină spectacolul, invocând motive tehnice nesusținute de realitate. Solistul se află în prezent în România.

Seal va concerta in Bucuresti in 2012

Seal

„Am asigurat artistului întreg necesarul tehnic, am construit pe scenă o structură care poate susține o greutate de peste patru tone, Sala Palatului este la dispoziția lui Seal, scena este pregătită pentru ca producția lui Seal să înceapă montajul. Având în vedere că timpul este scurt, am pus la dispoziție un număr dublu de tehnicieni (40 de persoane). Cateringul și camerele din backstage sunt pregătite. Mai mult, onorariul a fost plătit, la fel și camerele de hotel, drept urmare considerăm că spectacolul poate avea loc în această seară. Totul era gata de la ora 12.00, producția lui Seal având nevoie de trei ore pentru a finaliza montajul. Cu toate acestea, producția lui Seal refuză să meargă mai departe cu evenimentul, invocând motive ce țin de siguranță” – a declarat Marcel Avram, organizatorul evenimentului, alături de East European Events.

Sala Palatului a găzduit, de-a lungul anilor sute de spectacole a căror producție a necesitat montarea unor efecte și instalații mai mari decât cele presupuse de concertul Seal. La rândul său, artistul intervievat de publicația Cancan le-a declarat ziariștilor că echipamentul său de 4 tone nu putea fi amplasat pe respectiva scenă, bazându-se pe recomandarea echipei sale tehnice informată pe plan local că scena Sălii Palatului nu ar putea susține o greutate mai mare de o tonă. Solistul a declarat că a evitat să pună în pericol viețile colaboratorilor săi și că regretă anularea spectacolului. El și-a evidențiat dezamăgirea, afirmând că în cei 22 de ani nu a mai anulat decât un singur concert în perioada în care suferea de laringită.

Contravaloarea biletelor poate fi recuperată de la punctele de vânzare Eventim, de unde au fost achiziționate, începând de pe 28 noiembrie.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Seal
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Puya cu Doddy, Posset, Mahia și Alex Velea au lansat - Maidanez - VIDEOCLIP

Puya a lansat un clipul piesei Maidanez, realizată în colaborare cu Doddy, Posset, Mahia și Alex Velea. Piesa este o...

Închide