Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Concertul Seal din această seară a fost anulat

Concertul Seal de astăzi 27 noiembrie de la Sala Palatului din București s-a anulat. Organizatorii susțin că au îndeplinit toate cerințele artistului, dar producția lui Seal refuză să susțină concertul, invocând motive ce țin de siguranță.

Publicat

pe

Seal
Seal

Organizatorii au anunțat că spectacolul pe care Seal trebuia să-l susțină astăzi 27 noiembrie, la Sala Palatului din București s-a anulat. Deși pentru concertul programat pentru această seară s-au vândut peste 2.000 de bilete, artistul și echipa sa de producție au refuzat să susțină spectacolul, invocând motive tehnice nesusținute de realitate. Solistul se află în prezent în România.

Seal va concerta in Bucuresti in 2012

Seal

„Am asigurat artistului întreg necesarul tehnic, am construit pe scenă o structură care poate susține o greutate de peste patru tone, Sala Palatului este la dispoziția lui Seal, scena este pregătită pentru ca producția lui Seal să înceapă montajul. Având în vedere că timpul este scurt, am pus la dispoziție un număr dublu de tehnicieni (40 de persoane). Cateringul și camerele din backstage sunt pregătite. Mai mult, onorariul a fost plătit, la fel și camerele de hotel, drept urmare considerăm că spectacolul poate avea loc în această seară. Totul era gata de la ora 12.00, producția lui Seal având nevoie de trei ore pentru a finaliza montajul. Cu toate acestea, producția lui Seal refuză să meargă mai departe cu evenimentul, invocând motive ce țin de siguranță” – a declarat Marcel Avram, organizatorul evenimentului, alături de East European Events.

Sala Palatului a găzduit, de-a lungul anilor sute de spectacole a căror producție a necesitat montarea unor efecte și instalații mai mari decât cele presupuse de concertul Seal. La rândul său, artistul intervievat de publicația Cancan le-a declarat ziariștilor că echipamentul său de 4 tone nu putea fi amplasat pe respectiva scenă, bazându-se pe recomandarea echipei sale tehnice informată pe plan local că scena Sălii Palatului nu ar putea susține o greutate mai mare de o tonă. Solistul a declarat că a evitat să pună în pericol viețile colaboratorilor săi și că regretă anularea spectacolului. El și-a evidențiat dezamăgirea, afirmând că în cei 22 de ani nu a mai anulat decât un singur concert în perioada în care suferea de laringită.

Contravaloarea biletelor poate fi recuperată de la punctele de vânzare Eventim, de unde au fost achiziționate, începând de pe 28 noiembrie.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Seal revine la Bucuresti
Concerte marți, 27 noiembrie 2012

Seal

Loc
Sala Palatului

Trending