Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Wiz Khalifa a anulat concertul de la SAGA Festival 2023

După Lil Nas X încă un headliner de la SAGA Festival a anulat apariţia sa la evenimentul de la Romaero Băneasa. E vorba despre Wiz Khalifa, care ar fi suferit o rană şi nu mai este capabil să susţină reprezentaţia sa.

Publicat

pe

Poster Wiz Khalifa Saga Festival 2023
Poster Wiz Khalifa Saga Festival 2023 │ FOTO: SAGA Festival 2023

Vineri, 23 iunie Lil Nas X a anunţat că din motive legate de sănătate e silit să îşi anuleze apariţia de la SAGA Festival 2023. În locul său a mixat Skrillex un set extins de 3 ore pentru a compensa pentru lipsa rapperului. De această dată Wiz Khalifa citează motive legate tot de sănătate, unele care implică utilizarea unor cârje.

Iată mesajul transmis pe pagina oficială SAGA Festival 2023:

Avem schimbări de ultim minut cu privire la lineup-ul SAGA Festival, pe care să le partajăm cu voi. Wiz Khalifa a suferit o accidentare şi nu mai poate apărea la SAGA Festival, cum era în plan. Deşi rănile sale nu îi ameninţă viaţa, ele sunt destul de grave încât să aibă nevoie să ia o pauză de la scenă pentru a se odihni şi a îşi reveni.

Îi trimitem toate vibe-urile noastre pozitive lui Wiz Khalifa pentru o recuperare rapidă şi abia aşteptam să îl vedem pe scenă, acolo unde aparţine.

Ştim că vestea este neplăcută, dar în adevăratul spirit rave suntem gata să ne adaptăm şi să ţinem petrecerea în mişcare. De aceea suntem încântaţi să anunţăm că Fisher, care a făcut senzaţie la scena Heat ieri îi ia locul lui Wiz pe scenă principală. Avem încredere că energia sa contagioasă şi bangerele sale vor ţine vibe-ul la cote înalte şi ringul de dans în mişcare.

Îi mulţumim lui Fisher pentru apariţia în ultima clipă şi că ne-a ajutat să transformăm o situaţie grea într-una pozitivă. Suntem siguri că setul sau va fi unul memorabil şi abia aşteptam ca voi să îl experimentaţi.

Apreciem înţelegerea voastră şi suportul vostru şi abia asteptm să creăm o experienţă de neuitat la festival cu voi toţi, în ciuda acestei schimbări de plan.

Raverii de la SAGA sunt afectaţi şi de vremea ploioasă de azi, în această ultimă zi sosind ploaia exact când intra lumea la concert. Wiz Khalifa este un rapper american cu vârsta de 34 de ani, provenind din Dakota de Nord. Pe numele său real Cameron Jibril Thomaz, artistul este activ din 2005 şi a avut în 2015 hitul "See You Again" pentru coloana sonoră a filmului "Furious 7".

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Festivaluri vineri, 23 iunie 2023

SAGA Festival 2023

Loc
Romaero

Concerte & turnee

Wiz Khalifa este cap de afiș la Beach, Please! 2024

Pentru fanii lui Wiz Khalifa din România, așteptarea a luat sfârșit! Artistul american, cunoscut pentru hiturile care au dominat topurile și flow-ul său inconfundabil, se alătură lineup-ului exploziv de la Beach, Please! Festival 2024.

Publicat

pe

Wiz Khalifa la Beach, Please! 2024
Wiz Khalifa la Beach, Please! 2024 │ FOTO: Beach, Please! 2024

Wiz Khalifa vine pentru prima dată în România, la Beach, Please!, unul dintre cele mai mari festivaluri urban din sud-estul Europei. Evenimentul va avea loc între 11-13 iulie la Costinești.

Wiz Khalifa este rapper, compozitor și actor american, nominalizat la Grammy și Golden Globes, cu multiple albume și single-uri certificate cu discuri de platină. A devenit o figură emblematică pentru publicul larg odată cu lansarea albumului "ROLLING PAPERS", în 2011. Hit-uri precum "Say Yeah", "Black & Yellow", "We Dem Boyz", "See You Again", dar și colaborările cu artiști precum The Weeknd, Travis Scott și Tyga i-au asigurat locul de top în industria muzicală internațională.

Programul festivalului este completat de YEAT, 6IX9INE și NLE CHOPPA, dar surprizele nu se opresc aici. Festivalierii se vor bucura de 25 de artiști de renume internațional, printre care se numără încă doi headlineri ce urmează a fi anunțați în curând.

Pe lângă artiștii consacrați, generația nouă de talente își va face simțită prezența la Beach, Please! Erika Isac, Albert NBN și NOUĂ UNȘPE vin cu forțe proaspete pe scena festivalului, cu show-uri pline de energie.

Prețuri bilete Beach, Please! 2024

  • Biletele pentru festival sunt disponibile online, la prețuri ce pornesc de la 519 lei. Pentru mai multe detalii despre bilete și modalitatea de achiziționare, accesează agenda InfoMusic.
Citește în continuare

Trending