Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Poze concert Tom Odell - Arenele Romane, București, 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Puya cu Doddy, Posset, Mahia și Alex Velea au lansat - Maidanez - VIDEOCLIP

Puya a lansat un clipul piesei Maidanez, realizată în colaborare cu Doddy, Posset, Mahia și Alex Velea. Piesa este o formă de protest împotriva politicienilor și bancherilor din întreaga lume.
Puya cu Doddy, Posset, Mahia și Alex Velea - Maidanez

Puya cu Doddy, Posset, Mahia și Alex Velea - Maidanez

Urmărește-ne pe

Puya protestează din nou împotriva sistemului politic și economic prin intermediul muzicii. Artistul a lansat videoclipul piesei Maidanez, realizată în colaborare cu bunul său prieten Alex Velea și cu cei mai noi membrii ai casei de producție Scandalos Music: Doddy, Posset și Mahia. Piesa va fi lansată în curând pe Maidanez EP.

Puya cu Doddy, Posset, Mahia și Alex Velea - Maidanez

Puya cu Doddy, Posset, Mahia și Alex Velea - Maidanez

Clipul, pe care îl puteți vedea și mai jos, a fost filmat pe scena Teatrului Național în regia lui Richard și Claudiu Stan de la Vision Production.

Fiecare dintre artiști apare în prim plan când își interpretează partea, dar Posset este singurul pe care îl vedem în postura de câine legat cu lesa de un cușcă. Acesta se zbate în continuu, iar spre finalul videoclipului pune mâna pe topor și reușește să se elibereze, distrugând cușca și lanțul.

În piesă oamenii sunt transformați metaforic în câini, iar artiștii se autointitulează maidanezi întrucât nu au nici un stăpân, nu s-au născut într-un mediu bogat și au doar experiența străzii. Comparativ cu mulți alți oameni care sunt ținuți în lesă și fac doar ce le dictează stăpânii, cântăreții aleg să fie maidanezi pentru a face tot ceea ce vor și să nu se supună regulilor impuse de alții.

„Videoclipul spune totul de la sine, vă recomand să îl urmăriți cu atenție! Piesa e un semnal de alarmă! Trăim într-o nouă formă de sclavie mondială în care oamenii nu sunt decât niste marionete în mâinile bancherilor și oamenilor politici. Mulți nu sunt nici măcar conștienți de zgarda pe care o poartă zilnic în jurul gâtului, exact precum câinii de rasa nu își dau seama că viața dincolo de cei patru pereți ai apartamentului și ai locului de joacă este cu totul altfel!”, a declarat Puya.

În ceea ce privește soundul cântecului, acesta are o duritate și o forță dată de bașii puternici din influențele de dubstep. Toți artiștii interpretează într-un mod agresiv cu  scopul de a intimida. Amprenta pusă de fiecare în felul în care cântă rap, face ca linia piesei să fie dinamică. Ritmurile sunt antrenante, iar finele inserții de sunete tribale contribuie la un sound care te îndeamnă la acțiune.

Puya cu Doddy, Posset, Mahia și Alex Velea au lansat - Maidanez

Citește mai multe despre Alex VeleaPuya
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Cristi Minculescu a vorbit despre Lotus și stabilirea în Germania

Invitat la emisiunea lui Cristian Hrubaru de la Rock FM, Cristi Minculescu a dezvăluit detalii despre închegarea proiectului Lotus și...

Închide