Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii INFO CONCERT:
James Arthur
David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

Iron Maiden live - video de la concertul din New Jersey

Turneul Maiden England în care Iron Maiden a plecat promițând un setlist plin de piese clasice îndrăgite de public a început să zguduie America de Nord.
Iron Maiden

Iron Maiden

Turneul Maiden England în care Iron Maiden a plecat promițând un setlist plin de piese clasice îndrăgite de public a început să zguduie America de Nord. Bazându-se pe experiența turneului Seventh Son of a Seventh Son, trupa vizitează în această vară orașe ocolite de multe alte turnee și afișează un set creat pentru a-l imita pe cel folosit în seria de concerte din 1988 - spectacol de lumini și aruncătoare de flăcări.

Iron Maiden

Iron Maiden (Foto: www.facebook.com)

Alice Cooper este invitatul special adus de Iron Maiden în turneu și va participa la toate concertele până pe 21 iulie. După această dată, Coheed and Cambria îi va lua locul.

Adrian Smith (IronMaiden)„Ne-am gândit că ar fi distractiv să revizităm acea perioadă - am avut câteva piese bune atunci. E minunat să revizitezi câteva dintre acele piese pe care nu le-am mai cântat de foarte multă vreme. Ne țin în formă și avem mulți fani noi care abia ni se alătură acum, mulți fani tineri care probabil nu au văzut concertele sau nici măcar nu erau pe lume când am susținut acel turneu. Acesta este unul din motivele pentru care am decis să revizităm acea perioadă.”

Adrian Smith

Setlist Iron Maiden - Maiden England

 1. Moonchild
 2. Can I Play With Madness
 3. The Prisoner
 4. 2 Minutes To Midnight
 5. Afraid To Shoot Strangers
 6. The Trooper
 7. The Number Of The Beast
 8. Phantom Of The Opera
 9. Run To The Hills
 10. Wasted Years
 11. Seventh Son Of A Seventh Son
 12. The Clairvoyant
 13. Fear Of The Dark
 14. Iron Maiden

Bis

 1. Aces High
 2. The Evil That Men Do
 3. Running Free

Video cu Iron Maiden în concert la New Jersey

Citește mai multe despre Iron Maiden
RECOMANDARE:Cumpără un disc Iron Maiden

album-iron-maiden-the-book-of-soulsalbum-iron-maiden-from-fear-to-eternity-bestof-1990-2010album-iron-maiden-somewhere-back-in-time-bestof-1980-1989album-iron-maiden-somewhere-in-timealbum-iron-maiden-maiden-england-88

Rux Boga este Colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Alexi Laiho solistul trupei Children of Bodom a fost internat în spital

Children of Bodom a anulat concertele din Norvegia şi Suedia de pe 3 şi 4 iulie, din cauza unei urgenţe...

Închide