Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Scaunul de la Vocea României pleacă în turneu; telespectatorii au șansa să trăiască o experiență inedită

Fanii Vocea României au șansa să vadă cum este să fii într-un scaun de antrenor și să trăiești o experiență memorabilă din universul emisiunii. Pe 4 noiembrie demarează turneul #OcupăUnScaun, află în ce orașe din țară va ajunge.

Publicat

pe

Scaunul de la Vocea României
Scaunul de la Vocea României │ FOTO: PRO TV

De 11 sezoane, Vocea României ține telespectatorii în fața televizoarelor! Lacrimi, zâmbete și unele dintre cele mai mari emoții sunt atunci când antrenorii apasă butoanele și întorc scaunele pentru vocile care fac scena să vibreze!

Cei care vor ajunge să-și facă fotografii pe cel mai cunoscut scaun, nu doar că vor fi parte din universul Vocea României, dar se vor bucura și de alte surprize și pot câștiga una dintre cele trei invitații duble în platou emisiunii, la live-urile din decembrie.

Program turneu #OcupăUnScaun:

Lasă-te ghidat de muzică și vocea prezentatorului, Pavel Bartoș, pentru a-ți face cele mai surprinzătoare fotografii și ocupă un scaun în:

  • MegaMall București: perioada 04 - 15 noiembrie;
  • Promenada Craiova: perioada 16 - 27 noiembrie;
  • Shopping City Ploiești: perioada 28 noiembrie - 10 decembrie;
  • City Park Mall Constanța: perioada 11 – 17 decembrie;

Pentru București:

Doritorii sunt așteptați între 4 și 15 noiembrie, la Mega Mall, nivelul 1 ( în fața magazinului Peek & Cloppenburg), să ia un loc pe cel mai dorit scaun al momentului și să fie eroii din povestea acestui sezon al emisiunii. Aceștia sunt invitați să imortalizeze momentul prin cele mai cool selfie-uri, iar cu aplicația SPOT, pot câștiga o invitație dublă la primul live Vocea României din 1 decembrie.

Cel de-al 11 sezon Vocea României poate fi urmărit în fiecare vineri, de la 20:30, pe PRO TV și în avans cu 7 zile, pe VOYO.

Comentează

Trending