Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Bruce Dickinson vorbește despre setlist-ul Iron Maiden din turneul Maiden England

Iron Maiden propune un tracklist clasic pentru turneul american ce va avea loc in aceasta vara. Puteți urmări mai jos filmul de prezentare a turneului Maiden England.
Iron Maiden

Iron Maiden

Dacă vă numărați printre fanii Iron Maiden care se gândesc cu jind la concertele în care puteai asculta live piesele lor clasice, anunțul pe care l-au făcut astăzi titanii metalului britanic ar trebui să vă stârnească interes.

Pe pagina oficială de Facebook apare un video în care vocalistul Bruce Dickinson declară intenția trupei de a cânta aproximativ două treimi din tracklist-ul original pentru Maiden England în cadrul turneului din această vară. Maiden England a fost făcut în timpul turneului Seventh Son of a Seventh Son din 1988, deci ne așteptăm la multe piese vechi!

Iron Maiden

Iron Maiden (Foto: www.facebook.com)

Bruce Dickinson„Ne-am distrat foarte mult în turneele History of Maiden pentru că am avut oportunitatea să cântăm și piese din catalogul mai vechi pe lângă noile albume. E fantastic să te uiți la reacția mulțimii dintr-o generație nouă de fani care nu au trăit niciodată aceste piese într-un show live și bineînțeles că suntem conștienți că fanii mai vechi se vor bucura să vadă turneul Seventh Son revizuit cu multe surprize noi! Intenția noastră e să cântăm în jur de două treimi ale tracklist-ului original al Maiden England, incluzând și piese pe care nu le-am cântat live de foarte, foarte mult timp, plus alte favorite pe care suntem siguri că fanii vor să le audă. Încercăm mereu să oferim fanilor un show muzical grozav, dar am încercat să oferim o experiență cât mai distractivă și mai memorabilă din punct de vedere vizual. Credem că acest show va reuși să facă asta! Abia așteptăm să începem turneul în Charlotte.”
Bruce Dickinson

Puteți urmări mai jos filmul de prezentare a turneului Maiden England, iar pentru declarațiile lui Dickinson, vizitați pagina oficială de Facebook - Iron Maiden.

Citește mai multe despre Bruce DickinsonIron Maiden
Rux Boga este Colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ozzy Osbourne anulează concertul din Germania chiar înainte de a urca pe scenă

Fanii din Germania au avut parte de o mare dezamăgire ieri, când Ozzy Osbourne a anulat concertul Ozzy And Friends...

Închide