Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Paul McCartneyPaul McCartney a dat în judecată The Beatles pentru a salva muzica trupei Elissa, cântăreață libaneză a cărei casă a fost distrusă de explozia din BeirutExplozia din Beirut declanșează reacții puternice printre artiști: "Nu-mi pot stăpâni furia" Neil Young live în Ziggodome Amsterdam, 2019Neil Young îl dă în judecată pe Donald Trump Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Deep Purple nu are de gând să iasă prea curând la pensie Adrian Despot: "Vița de Vie - În corzi e cea mai bună producție a unui concert live în România" Serj Tankian (System Of A Down) Live (screenshot)Lineup-ul Download Festival 2021 - Nume mari din muzica rock, metal și alternative

The Animals concertează la București

Formaţia The Animals va reveni la Bucureşti pentru un concert pe data de 10 mai. Evenimentul este organizat de Phoenix Entertainment şi va avea loc în clubul Jukebox Venue. The... Continuare »
The Animals concerteaza in Jukebox

The Animals concerteaza in JukeboxFormaţia The Animals va reveni la Bucureşti pentru un concert pe data de 10 mai. Evenimentul este organizat de Phoenix Entertainment şi va avea loc în clubul Jukebox Venue.

The Animals a luat naştere în 1963 şi a făcut istorie în rock-ul mondial cu hit-urile “The House of The Rising Sun”, “We Gota Get Out of This Place” și “Don’t Let Me Be Misunderstood. În anul 1994, formaţia a fost inclusă în Rock and Roll Hall of Fame.

În prezent, The Animals înseamnă John Steel şi Mickey Gallagher (care a colaborat cu The Blockheads, Paul McCartney, The Clash, Eurythmics), Danny Handley (Spencer Davis, Bobby Elliott ,Rick Lee) şi Peter Barton (Boomtown Rats Roberts & Crowe - Wayne Fontana's Mindbenders).

Bilete la concertul The Animals

Biletele la acest eveniment pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim, magazinele Vodafone, Germanos, Orange, Domo, librăriile Humanitas şi Cărtureşti şi online de pe eventim.ro la următoarele preţuri:

- În avans:

  • 60 de lei (cu loc) - până în ziua concertului
  • 30 de lei (în picioare) - până în data de 3 mai
  • 40 de lei (în picioare) - în perioada 3-10 mai

 - La intrare:

  • 45 de lei în picioare
  • 65 de lei cu loc.

 

Citește mai multe despre JukeboxThe Animals
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Trupa Kraftwerk revine cu un nou album după 9 ani de pauză

Formaţia Kraftwerk pregăteşte un nou album de studio, primul după o pauză de aproape un deceniu. Vestea a venit în...

Închide