Urmărește-ne în Social Media

Clipul zilei

Natalie Portman şi Johnny Depp, protagoniștii clipului My Valentine al lui Paul McCartney - VIDEO

Paul McCartney a lansat videoclipul piesei My Valentine, extrase de pe albumul Kisses on the Bottom, proaspăt apărut pe piață. Protagoniştii acestui clip sunt actorii Natalie Portman şi Johnny Depp.

Publicat

pe

Natalie Portman şi Johnny Depp protagonisti in clipul My Valentine
Natalie Portman şi Johnny Depp protagonisti in clipul My Valentine

Videoclipul este unul sensibil, în care Natalie Portman interpretează prin limbajul semnelor versurile melodiei, în timp ce Johnny Depp o acompaniază la chitară. De regie s-a ocupat chiar Paul McCartney, în timp ce partea vizuală este semnată de designerul Stella McCartney, fiica fostului Beatles.

Noul album include atât compoziții proprii cât și coveruri după piese celebre, despre care McCartney a declarat că sunt “melodii din care s-au inspirat el şi Lennon de-a lungul timpului”.

Ultimul album solo al britanicului, Memory Almost Full lansat în 2007, s-a vândut în 4 milioane de exemplare la nivel mondial (700.000 de copii doar în Statele Unite).

Johnny Depp este din ce în ce mai implicat în muzică. Săptămâna trecută a cântat alături de Marylin Manson piesele Sweet Dreams și Beautiful People pe scena de la The Revolver Golden Gods Awards.

Comentează

Trending