Urmărește-ne în Social Media

Jukebox - Împreună Mereu

Jukebox a lansat "Împreună mereu", o piesă de Dragobete, onestă și vulnerabilă, despre curajul de a te expune și a-ți arăta sentimentele față de persoana iubită. Melodia este acompaniată de un videoclip disponibil în articol.

Mesajul piesei nu este nou, sunt cuvintele pe care le cauți când universul devine complet și vrei să împarți asta cu toată lumea, dar cel mai mult cu persoana cu care vrei să fii împreună mereu. Melodia a fost compusă de Răzvan Sofronescu (chitara bass Jukebox) - pe partea de muzică și producție și Oana Marinescu - muzică și versuri.

"Ne-am dorit o piesă ca o declarație de dragoste pentru că toți avem alături persoane cărora dorim să le spunem și să le arătăm cât de mult le iubim și ne bucură enorm faptul că sunt parte din viața noastră. Promovăm în clip și locurile faine din România, altele decât cele de pe Valea Prahovei", a spus Alex Vasilache, solistul Jukebox.

"Împreună Mereu" este lansată alături de un videoclip realizat de Andrei Apostol. Clipul a fost filmat în Brașov și alte locuri superbe, mai puțin cunoscute din România. Rolul principal în clip îl are actrița Gabriela Marin.

"A fost o bucurie să joc în clipul piesei <<Împreună mereu>>. Am avut două zile de filmare prin țară care au trecut ca vântul și ca gândul pentru că ne-am și distrat. Încă mai fredonez melodia, este genul de piesă care îți ajunge direct în suflet. Sunt versuri în care te regăseșți cu ușurință. Pot doar să sper că am reușit să transmit prin povestea noastră toată gama de emoții pe care am simțit-o atunci când am ascultat-o", a declarat Gabriela Marin.

Jukebox este tonomatul fabricat în România. Cu peste 20 ani de scenă, sute de emisiuni și mii de concerte, Jukebox a devenit una dintre cele mai apreciate trupe de muzică live din România. Trupa Jukebox, în frunte cu Alex Vasilache, a lansat de-a lungul anilor zeci de single-uri printre care: "One love", "Picuri de rai", "Sexy foc", "Să vină vinerea", "Am ce nu am", "Măști de porțelan", "Vocea ta", "Auzi cum bate" și "Mă întorc zi de zi" alături de Bella Santiago.

Comentarii