Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurentele lui Ștefan Bănică în bootcamp-ul X Factor 2020X Factor 2020: Concurentele care l-au convins pe Ștefan Bănică că merită să treacă de bootcamp Juriul X Factor 2020Echipa lui Ștefan Bănică a urcat pe scena celui de-al doilea episod de bootcamp FuegoPe 1 Decembrie, Fuego încălzește inimile românilor: concertul său aniversar de la Sala Palatului se difuzează la TV Cornel Ilie și Lidia Buble la Radio ZuCine cântă la Marea Unire Zu 2020 - Lista completă a artiștilor Cornel IlieMarea Unire ZU din 2020 aduce "toți artiștii" pe o scenă, la Antena 1, în cadrul a două spectacole, pe 30 noiembrie și 1 decembrie - VIDEO TEASER Echipa Loredana în bootcamp-ul X Factor 2020S-a dat startul eliminărilor de la X Factor 2020; citește rezumatul primului episod de bootcamp

Lyric Video: Jukebox - Sexy foc

Jukebox a lansat "Sexy foc", un single fresh, plin de energie, cu un sound catchy, elemente funk, dance și multă voie bună. Materialul este disponibil în articol.

Compusă de Marius Rozsdas și Andi Bănică și produsă în studiourile Magic Juice, "Sexy foc" este o piesă ce te duce cu gândul la momentele când distracția începea alături de prieteni într-un club, la concerte, iar toată lumea rezona la unison pe aceleași ritmuri live. Însoțită de un lyric video ce completează prin imagini starea piesei, "Sexy Foc" este al doilea single pe care trupa Jukebox îl lansează anul acesta.

"«Sexy foc» - multă ironie și autoironie în plină pandemie. Acum visez la serile din club și îmi par dintr-o altă viață. Oricum, dacă va deveni obligatorie purtarea măștii în public, zâmbetele false vor dispărea, pentru că ochii sunt cei care transmit adevăratele sentimente. Ne vom privi mai mult în ochi decât până acum", a spus Alex Vasilache, solistul Jukebox.

Cu trei albume lansate, peste 2000 de concerte live și nenumărate single-uri, Jukebox este o trupă activă de 20 ani pe piața muzicală din România și este formată din Alex Vasilache (voce), Viorel Dodoc (chitară), Andrei Apostol (chitară), Răzvan Sofronescu (bass), Viorel Sîrbu (pian, acordeon, trompetă), Gabi Nistorescu (voce și pian) și Ovidiu Condrea (tobe).

De-a lungul timpului, Jukebox a lansat single-uri precum "Am ce nu am", "Absența ta", "Să vină vinerea", "Măști de porțelan", dar și alte piese de succes alături de Bella Santiago, cum ar fi: "Când toată lumea sare", "Vocea ta", "Auzi cum bate" sau "Mă întorc zi de zi".

Citește mai multe despre Jukebox
Publicat de Alina Ghimus, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE