Urmărește-ne în Social Media

Clipul zilei

CLIPUL ZILEI: Raku – ”Tezaur ghiaur”

Publicat

pe

Raku a lansat un nou videoclip pentru piesa ”Tezaur ghiaur” (cu DJ Faibo X), pe care îl puteți urmări mai jos.

Raku - In alta frecventaÎn plus, artistul pregătește lansarea unui nou album intitulat ”În altă frecvență”. Evenimentul va avea loc pe 2 octombrie, în The Silver Church Club, începând cu ora 23.00.

Acesta reprezintă cel de-al doilea material discografic lansat de Raku anul acesta, primul fiind ”Emite semnale”.

De ce un al doilea album anul acesta?

Coperta album Raku - Emite SemnalePentru că vreau să fac muzică pe care să o audă din ce în ce mai mulți oameni și să pot susține această activitate cu ajutorul ei. Dacă albumul "Emite semnale" s-a descărcat ilegal de pe net fără măsură, așa considerând unii că e bine să facă, poate că albumul "În altă frecvență" va fi cumpărat de majoritatea celor care îl ascultă. Sper că, în timp, ne vom civiliza cu toții și voi reuți să mă bucur că am lansat un album nu doar din punct de vedere muzical. In altă ordine de idei, nu vreau să spun mai multe despre albumul "În altă frecvență", decât că se descrie prin piese”, declară Raku în comunicatul de presă lansat.

Ambele discuri sunt disponibile în format digital pe site-ul www.raku.ro.

Raku

Raku a debutat ca MC în 1995 la o acțiune de propagandă politică a cenaclului ”Totuși iubirea”, iar de atunci a început să se impună în zona de hip-hop și rap din România prin vocea distinctă, dicția și fluența pe care acesta o are în piesele sale. De-alungului timpului a avut numeroase colaborări cu trupe și artiști precum Utopika, Zale, Moromeții, CTC, Cheloo, K-Gula, Bitză, Carbon etc. Albumul solo de debut, ”În mediu vitreg”, a fost lansat în 2002.

Trending