Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020 Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă îndeamnă tinerii să voteze: "Viitorul este mult mai aproape decât ți se pare acum" - VIDEO Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna"

Videoclip oficial: raku - frunza de magnolie

Raku a revenit pe frecvențe cu o piesă nouă, intitulată ”frunza de magnolie”. Melodia se regăsește pe albumul ”Aici la noi”, lansat anul acesta.

"frunza de magnolie" este manifestul poetic al lui raku, rapper-ul expunând în versurile acestei piese viziunea sa asupra societății și a relațiilor interumane. Textul îi poartă semnătura, pentru clip colaborând cu Andrei Balauta.

"frunza de magnolie" este extrasă de pe albumul "aici la noi", ce conține 14 piese și poate achiziționat de pe site-ul lui raku.

raku a început să asculte hip hop în 1993, iar un an mai târziu a început să se antreneze pentru a performa ca MC. Prima apariție live a avut loc în 1995, în cartierul Berceni, la o acțiune de propagandă politică a Cenaclului "Totuși iubirea". Sub acest pseudonim a fost lansată în 1997 piesa "Mai mulți bani mai multe probleme", inclusă în compilația Marpha Hip Hop 2.

A făcut parte din trupele Utopik (raku și Drops), Morometzii (cu care a lansat trei albume) și  Zale cu care a lansat "Chei Verbale" și "Respect". Din discografia sa fac parte și nouă albume solo.

Este membru al label-ului Chill Brothers de la înființare. Genul muzical pe care îl abordează este rap (rhythm and poetry), raku considerând că face o muzică hibridă, un amestec de stiluri și genuri muzicale.

Citește mai multe despre Raku
Videoclipuri cu Raku
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE