Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Noile piese B.U.G. Mafia sunt disponibile la download gratuit

Începând de astăzi, 29 iulie, fanii B.U.G. Mafia pot descărca gratuit de pe site-ul oficial al formației noile piese “Ulei Și Apă” și “Pe Coastă”.

Publicat

pe

BUG Mafia
BUG Mafia

Pentru a putea descarcă piesele, fanii trebuie doar să intre pe site-ul www.bugmafiaoficial.ro, să se înregistreze sau să se autentifice (dacă au deja cont). În secțiunea ”DOWNLOAD” sunt disponibile atât noile single-uri “Ulei Și Apă” și “Pe Coastă”, cât și piesa “Să Cânte Trompetele” și albumul “Înapoi în Viitor”.

Lansată săptămâna trecută, cea mai nouă piesă B.U.G Mafia - “Ulei Și Apă” - are deja peste 1,300,000 de vizualizări pe canalul de YouTube al trupei. O colaborare cu Lalla și So, două voci feminine din zona de clubbing, piesa a fost compusă și produsă de Tataee, textul fiind semnat de Uzzi și Caddillac. Deși anunțată de ceva vreme, lansarea noii piese a venit totuși ca o surpriză pentru fanii care nu se așteptau la un nou single atât de curând, videoclipul piesei “Pe Coastă” având premiera chiar la începutul acestei luni (dupa ce single-ul strânsese peste 7 milioane de vizualizări pe YouTube).

Potrivit cifrelor record de vânzări și audiență, B.U.G. Mafia este la acest moment nu doar unul dintre cele mai iubite branduri muzicale autohtone, ci și unul dintre cele mai de succes nume din muzica hip-hop europeană, trupa înroland o adevărată “armată” de fani în spațiul online: canalul de pe YouTube are în prezent peste 580 de mii de abonați, iar pagina de pe Facebook peste un milion 400 de mii de utilizatori.

Fondată în 1993 de Tataee (Vlad Irimia), Caddillac (Dragos Vlad-Neagu) șiUzzi (Alin Demeter), B.U.G. Mafia a reprezentat încă de la început un fenomen cu impact major asupra muzicii și societății românești. Trupa s-a impus rapid în industria muzicală autohtonă, reușind să-și reconfirme statutul cu fiecare produs de succes: 10 albume de studio, 2 materiale best-of (alaturi de un DVD), 6 maxi-single-uri, 13 videoclipuri și vânzări de peste un milion 150 de mii de unitati fizice în perioada 1995 - 2009, o adevărată performanță nu doar pentru piața locală.

Comentează

Trending