Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
Dolores O'Riordan în deschiderea concrtului The Cranberries de la Romexpo, Bucuresti pe 11 octombrie 2012Dolores O’Riordan, solista The Cranberries, a murit la 46 de ani INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Judas Priest - Firepower
Carlos Marin de la Il Divo concertează la București pe 26 februarie, află detalii și cumpără bilete!

Videoclip oficial: B.U.G. Mafia feat Sergiu Ferat - Pe Coastă

Sute de fani şi-au dorit să apară în noul clip B.U.G. Mafia, alături de artiştii lor preferaţi, trimiţând trupei filmări de la mare, cu ei şi prietenii lor. În vara aceasta, cei trei artişti vor susţine o serie de zece concerte în Mega Discoteca Tineretului din Costineşti.

B.U.G. Mafia a lansat videoclipul piesei "Pe Coastă", montajul clipului incluzând filmări trimise de către fani, din vacanţele petrecute la mare şi de la concertele trupei, alături de imagini cu formaţia, din studioul de înregistrări. Noul single - "Pe Coastă", a strâns deja peste 7 milioane de vizualizări pe YouTube, în mai puţin de două luni.

"Pe Coastă" redă experienţa unui show susţinut de B.U.G. Mafia la malul marii, alături de miile de fani din public. Drumul spre mare, după-amiezile petrecute pe plajă, nopţile de distracţie, probele de sunet şi concertele până la răsărit sunt surprinse în videoclipul piesei, atât din perspectiva celor trei membri B.U.G. Mafia - Uzzi, Tataee şi Caddillac - cât şi a fanilor.

Alin Surdu, vechi colaborator al trupei, s-a ocupat de regia şi montajul videoclipului, având dificila sarcină de a selecta din peste 50 de ore de material video.

Vara aceasta, B.U.G. Mafia va susţine, pentru al optulea an consecutiv, o serie de 10 show-uri "pe coasta" Mării Negre, în Mega Discoteca Tineretului, datele concertelor - anuntate şi pe pagina trupei.

Citește mai multe despre B.U.G. Mafia
Videoclipuri cu B.U.G. Mafia
Publicat de Miruna Haican, Ex-Reporter, pe .
CLOSE
CLOSE