Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Noel Gallagher's High Flying Birds It's a Beautiful WorldUn nou album Oasis e în lucru. Noel Gallagher îl înregistrează fără Liam Juriu "Românii au talent" 2021"Românii au talent" promite un show la dublu; emisiunea revine cu 2 ediții pe săptămână Britney Spears în trailer-ul noului documentar realizat de The New York TimesBritney Spears și controlul exercitat de tatăl artistei asupra vieții sale au devenit subiectul unui documentar - TRAILER Katy Perry la concertul de celebrare a inaugurării lui Joe BidenKaty Perry, Bruce Springsteen, Bon Jovi și Foo Fighters au cântat la evenimentul de inaugurare a mandatului lui Joe Biden - VIDEO Jennifer Lopez la învestirea lui Joe BidenJennifer Lopez a cântat la învestirea lui Joe Biden, emoționând publicul cu un mesaj în spaniolă - VIDEO Lady Gaga canta imnul SUA investire Joe Biden 2021Urmăreşte-o pe Lady Gaga cântând imnul SUA la investirea lui Joe Biden - VIDEO

Videoclip oficial: B.U.G. Mafia feat Sergiu Ferat - Pe Coastă

Sute de fani şi-au dorit să apară în noul clip B.U.G. Mafia, alături de artiştii lor preferaţi, trimiţând trupei filmări de la mare, cu ei şi prietenii lor. În vara aceasta, cei trei artişti vor susţine o serie de zece concerte în Mega Discoteca Tineretului din Costineşti.

B.U.G. Mafia a lansat videoclipul piesei "Pe Coastă", montajul clipului incluzând filmări trimise de către fani, din vacanţele petrecute la mare şi de la concertele trupei, alături de imagini cu formaţia, din studioul de înregistrări. Noul single - "Pe Coastă", a strâns deja peste 7 milioane de vizualizări pe YouTube, în mai puţin de două luni.

"Pe Coastă" redă experienţa unui show susţinut de B.U.G. Mafia la malul marii, alături de miile de fani din public. Drumul spre mare, după-amiezile petrecute pe plajă, nopţile de distracţie, probele de sunet şi concertele până la răsărit sunt surprinse în videoclipul piesei, atât din perspectiva celor trei membri B.U.G. Mafia - Uzzi, Tataee şi Caddillac - cât şi a fanilor.

Alin Surdu, vechi colaborator al trupei, s-a ocupat de regia şi montajul videoclipului, având dificila sarcină de a selecta din peste 50 de ore de material video.

Vara aceasta, B.U.G. Mafia va susţine, pentru al optulea an consecutiv, o serie de 10 show-uri "pe coasta" Mării Negre, în Mega Discoteca Tineretului, datele concertelor - anuntate şi pe pagina trupei.

Citește mai multe despre B.U.G. Mafia
Videoclipuri cu B.U.G. Mafia
Publicat de Miruna Haican, Ex-Reporter, pe .
CLOSE
CLOSE