Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Dalai Lama va fi prezent la festivalul Glastonbury 2015

Festivalul de la Glastonbury din 2015 se arată din ce mai interesant și controversat, după renunțarea celor de la Foo Fighters și discuțiile pe tema headlinerului Kanye West, acum aflăm de prezența liderului tibetan Dalai Lama în cadrul festivalului, care va susține un discurs pentru cei prezenți acolo.

Publicat

pe

│ FOTO: www.tibetanreview.net

Poate o apariție neașteptată pentru un festival muzical, liberul buddhist Dalai Lama a confirmat zvonurile cum că va fi prezent la festivalul Glastonbury din 2015, ca parte din excursia sa în Regatul Unit al Marii Britanii.

Organizatoarea Emily Eavis a dezvăluit cu entuziasm publicului detalii despre prezența lui Dalai Lama la festival, în ziua de duminică, 28 iunie, în zona Green Fields. Liderul tibetan va explora câmpul și va susține un discurs de promovare a mesajului buddhist de compasiune, non-violență și unitate a umanității.

Zona Green Fields este un spațiu verde de 240.000 de metri pătrați destinat celor care vor să se retragă în liniște pe parcursul festivalului.

Dalai Lama va vizita pe parcursul șederii lui în UK și Centrul Comunal Buddhist din Aldershot, în caz că aveți drum pe acolo și doriți să beneficiați mai mult de prezența sa.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=9gqCw0FIylE]

 

Trending