Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Un actor principal din "Fantastic Beasts" vine la Comic Con 2023

Comic Con a anunțat încă un nume în lineup-ul actorilor de la Hollywood care vor lua parte la ediția cu numărul 10 din perioada 19-21 mai. Este vorba despre Dan Fogler, cunoscut pentru rolul lui Jacob Kowalski, unul dintre personajele centrale ale francizei "Fantastic Beasts", prequel al seriei "Harry Potter".

Publicat

pe

Dan Fogler în "Fantastic Beasts"
Dan Fogler în "Fantastic Beasts" │ FOTO: Comic Con

Trilogia "Fantastic Beasts" a debutat în 2016 cu filmul "Fantastic Beasts and Where to Find Them", continuând cu "Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald" şi cu "Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore" şi plasează acțiunea cu 70 de ani înaintea evenimentelor din "Harry Potter". Scenariul este scris de J.K Rowling, regia aparţinându-i lui David Yates.

Printre colegii de distribuţie ai lui Dan Fogler se numără Eddie Redmayne, Jude Law, Colin Farrell, Johnny Depp, Mads Mikkelsen sau Alison Sudol.

Cariera lui Dan a debutat în 2005 pe Broadway, iar datorită rolului din piesa "The 25th Annual Putnam County Spelling Bee" şi-a trecut în palmares premiul Tony, echivalentul premiilor Oscar pentru teatru. În afară de franciza "Fantastic Beasts", Dan Fogler mai este cunoscut și pentru producții ca "Kung Fu Panda", "Horton Hears a Who!" sau "Mars Needs Moms". Şi-a făcut apariția şi în seria "The Walking Dead" în rolul lui Luke, dar şi în seriale precum "The Offer" (unde l-a interpretat pe Francis Ford Coppola), "Hannibal" sau "American Dad".

Dan Fogler se alătură lui Alexander Calvert (Supernatural), Dylan Sprayberry (Man of Steel, Teen Wolf) și lui Tony Amendola (The Mask of Zorro, Stargate SG-1, Once Upon A Time) pe lista invitaților din 2023.

Cel mai mare eveniment dedicat pasionaţilor de filme, seriale, jocuri, benzi desenate și cosplay din centrul și estul Europei, Comic Con, va avea loc la București între 19 şi 21 mai la Romexpo. Anul acesta se aniversează 10 ani de la debutul Comic Con, motiv pentru care evenimentul din luna mai este doar primul dintr-o serie întreagă pe care o pregătesc organizatorii pentru 2023.

Bilete Comic Con 2023:

Abonamentele și bilete pe zi au prețuri cuprinse între 50 și 170 lei. Pentru mai multe detalii despre bilete și modalitatea de achiziționare, accesează agenda InfoMusic.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Festivaluri vineri, 19 mai 2023

East European Comic Con 2023

Loc
Romexpo

Trending