Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Conchita promovează turismul în Viena

Conchita Wurst promovează turismul în Viena, într-o campanie publicitară pe Youtube. Ea se pregătește de lansarea primului album pe 15 mai 2015.

Publicat

pe

Conchita Wurst
Conchita Wurst

Câștigătoarea concursului Eurovision, Conchita Wurst s-a întors pe contul său de twitter în martie, arătându-le fanilor imagini dintr-un videoclip pe care îl filma în clădirea Operei din Viena. Acum, la o lună după aceste postări, a fost lansată pe Youtube, o campanie publicitară, în care Conchita prezintă Viena și locurile minunate, care merită vizitate în capitala Austriei.

În clip, Conchita ne duce într-o cafenea selectă, pe Canalul Dunării, care se numește “Motto am Fluss”, apoi aceasta ne prezintă Cripta Imperială, în care şi-au găsit liniştea de veci 149 de membri ai Casei Habsburg. Pe lista locurilor ce trebuie vizitate, aceasta mai bifează Opera din Viena și Școala Națională de Balet, de unde ne arată și câteva imagini cu repetițiile balerinilor, dinaintea spectacolelor. La urmă, Conchita ne invită în barul ei preferat, Cuban Mojito Bar, unde spune ea, ''găsești mereu oameni interesanți''.

Conchita Wurst se pregătește de lansarea primului ei album, pe data de 15 mai, iar de curând a publicat pe youtube un nou videoclip black&white, pentru piesa ''You are unstoppable''. Albumul va include piesa ''Heroes'', dar și melodia câștigătoare a Eurovisionului - ''Rise like a phoenix''.  Mai jos puteți viziona noul videoclip al Conchitei Wurst.

Conchita Wurst - You Are Unstoppable

Trending