Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Rudimental a lansat o piesă nouă, "Never Let You Go" - AUDIO

Rudimental a lansat un nou single, intitulat "Never Let You Go". Grupul britanic denumit de BBC ”festival band of the summer” va concerta anul acesta pentru prima oară în România în cadrul Electric Castle Festival 2015.

Publicat

pe

Rudimental
Rudimental

După colaborarea cu Ed Sheeran pentru piesa "Bloodstream", Rudimental revine cu un nou single. "Never Let You Go" a fost difuzată în premieră de Annie Mac la BBC Radio 1 pe 27 aprilie în cadrul rubricii Hottest Record in The World. Momentan, piesa poate fi precomandată de pe iTunes, lansarea oficială fiind programată pe 14 iunie.

Rudimental - "Never Let You Go" - AUDIO

Anul acesta, Rudimental va concerta pentru prima oară în România în cadrul festivalului Electric CastleRUDIMENTAL LIVE pe scena amenajată la Castelul Banffy va înseamna 11 artiști (MC, trompetă, clape, percuționiști, toboșar, chitariști, DJ, backing vocals), o combinație de muzicieni ce au creat stilul unic al proiectului, mereu în căutarea unor noi zone de experimentat. Tocmai din dorința de a se autoexclude din orice clasificare, deși criticii n-au avut încotro și i-au denumit „o întâlnire a drum&bass cu muzica soul”, au făcut din Rudimental o trupă iubită de foarte mulți oameni cu gusturi muzicale foarte diferite.

Ascensiunea Rudimental în topuri a fost una rapidă în Marea Britanie, de aici provenind nucleul proiectului (producătorii Piers Aggett, Kesi Dryden, Amir Amor și Leon Rolle).”Feel the Love” le-a deschis calea în clasamente și spre cele mai importante festivaluri din Europa. Acestea sunt scenele pe care membrii grupului le preferă fiindcă sunt cele care le permit să prezinte proiectul în întreaga sa creativitate. “Waiting all Night”, “Free”, “Powerless”, niciunul din hiturileRudimental nu va lipsi din show-ul de la castel, iar trupa promite și materiale noi.

Trending