Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Tavi Clonda în rolul lui Adam Lambert la "Te cunosc de undeva!" pe 19 septembrie 2020Tavi Clonda (Adam Lambert) n-a putut fi oprit de Putin & Obama la "Te cunosc de undeva!" Concurenții care au trecut de cel de-al doilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor 2020: Ce concurenți au trecut mai departe după cel de-al doilea episod Trupa Super 4 la X Factor 2020 - captură ecranSuper 4 sunt italienii care au venit să cucerească X Factor România 2020 - VIDEO South Park prezintă "The Pandemic Special"South Park va lansa un episod de o oră despre COVID-19 - TRAILER Videoclip Madonna Swae Lee CraveMadonna își va regiza propriul film biografic Bucharest - One Heart. One StoryiMapp Bucharest 2020 se ține online, în cadrul proiectului Bucharest - One Heart. One Story

"This Is Antonia", un album de hituri dedicat fanilor artistei

"This Is Antonia"” este numele primului album Antonia și cuprinde 12 dintre cele mai bune piese ale sale, cele care au propulsat-o în topurile din România, precum și cele din afara țării.
Antonia

Antonia (foto: Gabriel Hennessey )

Albumul "This Is Antonia" este structurat astfel încât tonurile lente să le completeze pe cele ritmate, ce invita ascultătorul la dans. Discul reprezintă nu doar o colecție de hituri, ci reunirea unor momente care i-au marcat artistei viața personală și profesională, momente pe care Antonia a ales să le exprime și să le împărtășească prin intermediul muzicii.

"Sunt foarte fericită că am lansat primul meu album. 'This is Antonia' este rodul muncii din ultimii 5 ani, conține piese dragi mie, care m-au adus aproape de fanii mei - de publicul din România și din străinatate"”, a declarat Antonia.

Hitul “”Marabou”” deschide discul; acesta s-a situat pe prima poziție în topul celor mai difuzate 100 de piese românești pentru mai multe săptămâni la rând. Lansat la începutul lui 2013, senzualul “”Marabou”” a fost compus și produs de către danezul Thomas Troelsen și a depășit granițele Romaniei, auzindu-se până în Turcia, Bulgaria sau Germania.

Antonia - "Marabou"

Discul continuă cu piesa interpretată în colaborare cu artistul internațional Jay Sean, ”“Wild Horses””, care a fost scrisă în studiourile Wendy House Production din Londra de către Noonie Bao - compozitoarea și vocalista proiectului Avicii feat. Nicky Romero, ”“I Could Be The One”” –și Wayne Hector, cea responsabilă pentru hiturile unor artiști ca Pussycat Dolls, Nicki Minaj, Olly Murs, Westlife, One Direction, The Wanted, Britney Spears, Mika sau Jason Derulo. Producătorul hitului ”“Wild Horses”” a fost nimeni nimeni altul decât Axident (Inna -– Cola Song).

Cel mai recent single, ”Chica Loca”, precum si ”Hurricane” (ft. Puya), primul manifest social al Antoniei care s-a clasat în Top 10 pozitii in airplay, nu aveau cum să lipsească din colecția celor mai bune piese ale artistei.

Albumul “”This is Antonia”” este produs de Roton Music, distribuit de Sincron și este disponibil deja în magazinele de specialitate. Întregul tracklist poate fi consultat mai jos.

Tracklist ”“This is Antonia””:

 1. Marabou
 2. Wild Horses (feat. Jay Sean)
 3. Chica Loca
 4. Shake It Mamma
 5. Jameia
 6. Hurricane (feat. Puya)
 7. Marionette
 8. Party
 9. I Got You
 10. Hawaii
 11. Painkiller
 12. Morena (Tom Boxer feat. Antonia)
"This is Antonia" (copertă album)

"This is Antonia" (copertă album)

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Antonia
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Piesă nouă Nate Ruess - "AhHa" - AUDIO

Nate Ruess, solistul trupei Fun., a dezvăluit o nouă piesă de pe albumul său solo, "Grand Romantic". Single-ul se numește...

Închide