Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

"This Is Antonia", un album de hituri dedicat fanilor artistei

"This Is Antonia" este numele primului album Antonia și cuprinde 12 dintre cele mai bune piese ale sale, cele care au propulsat-o în topurile din România, precum și cele din afara țării.

Publicat

pe

Antonia
Antonia │ FOTO: Gabriel Hennessey

Albumul "This Is Antonia" este structurat astfel încât tonurile lente să le completeze pe cele ritmate, ce invita ascultătorul la dans. Discul reprezintă nu doar o colecție de hituri, ci reunirea unor momente care i-au marcat artistei viața personală și profesională, momente pe care Antonia a ales să le exprime și să le împărtășească prin intermediul muzicii.

"Sunt foarte fericită că am lansat primul meu album. 'This is Antonia' este rodul muncii din ultimii 5 ani, conține piese dragi mie, care m-au adus aproape de fanii mei - de publicul din România și din străinatate", a declarat Antonia.

Hitul ”Marabou” deschide discul; acesta s-a situat pe prima poziție în topul celor mai difuzate 100 de piese românești pentru mai multe săptămâni la rând. Lansat la începutul lui 2013, senzualul ”Marabou” a fost compus și produs de către danezul Thomas Troelsen și a depășit granițele Romaniei, auzindu-se până în Turcia, Bulgaria sau Germania.

Antonia - "Marabou"

Discul continuă cu piesa interpretată în colaborare cu artistul internațional Jay Sean, ”Wild Horses”, care a fost scrisă în studiourile Wendy House Production din Londra de către Noonie Bao - compozitoarea și vocalista proiectului Avicii feat. Nicky Romero, ”I Could Be The One” și Wayne Hector, cea responsabilă pentru hiturile unor artiști ca Pussycat Dolls, Nicki Minaj, Olly Murs, Westlife, One Direction, The Wanted, Britney Spears, Mika sau Jason Derulo. Producătorul hitului ”Wild Horses” a fost nimeni nimeni altul decât Axident (Inna - Cola Song).

Cel mai recent single, ”Chica Loca”, precum si ”Hurricane” (ft. Puya), primul manifest social al Antoniei care s-a clasat în Top 10 pozitii in airplay, nu aveau cum să lipsească din colecția celor mai bune piese ale artistei.

Albumul ”This is Antonia” este produs de Roton Music, distribuit de Sincron și este disponibil deja în magazinele de specialitate. Întregul tracklist poate fi consultat mai jos.

Tracklist ”This is Antonia”:

  1. Marabou
  2. Wild Horses (feat. Jay Sean)
  3. Chica Loca
  4. Shake It Mamma
  5. Jameia
  6. Hurricane (feat. Puya)
  7. Marionette
  8. Party
  9. I Got You
  10. Hawaii
  11. Painkiller
  12. Morena (Tom Boxer feat. Antonia)
"This is Antonia" (copertă album)

"This is Antonia" (copertă album)

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Afiș concert Alex Velea, Antonia și Mohombi în Bellagio Mamaia 2015
Concerte vineri, 1 mai 2015

Alex Velea | Antonia | Mohombi

Loc
Mamaia
Comentează

Trending