Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Bucharest Comedy Week: Carlos Mencia, pentru prima dată în România

Bucharest Comedy Week, primul festival internațional de comedie organizat în capitală, îl va aduce în săptămâna veselă pe unul dintre cei mai cunoscuți performeri de stand-up comedy din lume: Carlos Mencia. Actorul va putea fi văzut și ascultat live la București, pe 27 septembrie 2014, la Sala Palatului.

Publicat

pe

Carlos Mencia
Carlos Mencia

Carlos Mencia este, fără îndoială, unul dintre cei mai apreciați actori de stand-up, fiind considerat un entertainer absolut, indiferent de locul în care se manifestă: pe scenă, într-un film, într-un interviu sau într-o reclamă. Personaj carismatic și vioi, Carlos este originar din Honduras, născut într-o familie cu 18 copii. La trei ani a făcut cunoștință cu Statele Unite, locuind o perioadă la unchiul său, însă abia în clasa a 10-a avea să se mute definitiv pe tărâm american, stabilindu-se în Los Angeles. Și-a început cariera susținând scurte sesiuni de stand-up în clubul Laugh Factory, dar notorietatea sa a început să crească odată cu debutul în cadrul The Comedy Store, unde ajunsese să aibă spectacole în fiecare seară.

După succesul dobândit în Los Angeles, Mencia a fost desemnat "International Comedy Grand Champion" în cadrul programului Buscando Estrellas, performanță urmată de numeroase alte premii și apariții în show-uri celebre precum In Living Color, The Arsenio Hall Show, Moesha, An Evening at the Imporv, Loco Slam sau Funny is Funny. In 2000 a lansat albumul Take a Joke, America, o colectie de sketch-uri care surprindeau perfect identitatea sa umoristică, doi ani mai târziu actorul alăturându-se lui Pablo Francisco și lui Freddy Soto în cadrul turneului Los Tres Amigos – o serie de spectacole desfășurate în Statele Unite, cu casa închisă.

Carlos Mencia - Not For the Easily Offended

Carlos Mencia a devenit treptat tot mai apreciat, recunoscut pentru umorul său ce abordează adesea subiecte legate de cultură, politică, diferențele dintre rase sau clase sociale. Mencia este astăzi unul dintre principalii reprezentanți ai curentului internațional de stand-up comedy, sketch-urile sale având milioane de vizualizări pe YoTube. Mai mult decât atat, cu peste 20 de ani de experiență și un talent care i-a permis să se reinventeze constant, Mencia a devenit un adevărat maestru al genului către care tot mai mulți tineri din noua generație de comedianți privesc cu admirație.

Pe 27 septembrie 2014, la Sala Palatului, publicul român îl va putea urmări pe Carlos Mencia, pentru prima dată live în România, în cadrul festivalului Bucharest Comedy Week.

Bilete la Carlos Mencia - Bucharest Comedy Week

Biletele pot fi achizitionate la mai multe categorii de preț, în funcție de distanța față de scenă: 75, 115, 145, 170 și 195 de lei. În perioada următoare, biletele vor putea fi achiziționate și din rețeaua magazinelor Diverta, de la magazinul Muzica, casa de bilete a Sălii Palatului sau Librăria Mihai Eminescu.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Festivaluri luni, 22 septembrie 2014

Bucharest Comedy Week 2014

Loc

Trending