Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Lora și Fuego la FUEGOVELION 2021LORA dansează cu Fuego de Revelion, într-un program oferit de TVR 2 - VIDEO Cornel IlieMarea Unire ZU din 2020 aduce "toți artiștii" pe o scenă, la Antena 1, în cadrul a două spectacole, pe 30 noiembrie și 1 decembrie - VIDEO TEASER Anya Taylor-Joy în trailerul "The Queen's Gambit""The Queen's Gambit" stabilește un record pe Netflix, devenind cea mai vizionată serie Costel la iUmorCostel a vorbit la iUmor despre karma, bormașini și porumbei - VIDEO Concurenții care au trecut de cel de-al 13-lea episod X Factor 2020Audițiile de la X Factor 2020 au ajuns la final; citește rezumatul ultimei runde Eden Loren în audițiile de la X Factor 2020Eden Loren, italianul care a cântat de mai multe ori cu Laura Bretan, i-a cucerit pe jurații de la X Factor 2020

Interviu Carlos Mencia: "Viața e frumoasă și mult prea scurtă pentru a o irosi cu lucruri negative"

Cu o nouă etică a vieții, mult optimism și forțe proaspete, cunoscutul comediant Carlos Mencia va poposi pentru prima oară la București pe 27 septembrie 2014. Debutul său pe o scenă din România va avea loc în cadrul Bucharest Comedy Week, primul festival internațional de comedie organizat în capitală. Detalii despre pregătirile pentru spectacolul de la Sala Palatului găsiți în interviul acordat InfoMusic.
Carlos Mencia

Carlos Mencia

1. Bună, Carlos! Primul tău show în România va coincide cu prima ediție a unui festival internațional de comedie organizat în București. Ai ceva special pregătit pentru Bucharest Comedy Week?

Da. Voi ajunge devreme în România pentru a avea timp să absorb cultura țării. Aceasta va fi sursa mea de inspirație pentru show-ul de comedie pe care îl voi prezenta.

2. Ce ți se pare mai interesant: să prezinți un spectacol unui public nou sau să revii pe scenele pe care ai mai susținut show-uri?

Iubesc să prestez în ambele cazuri. A te întoarce undeva și a spune oamenilor că îi iubești e grozav, dar la fel de grozav e și să găsești pe cineva nou căruia să-i spui ”te iubesc”.

3. De-a lungul carierei ai avut parte de urcușuri și coborâșuri. În ce fel te-au influențat criticile din perspectiva show-urilor de comedie și a vieții în general?

Am realizat că nu vreau să mă mai axez niciodată pe partea negativă. Viața e frumoasă și mult prea scurtă pentru a o irosi cu lucruri negative. De ce să-mi concentrez atenția asupra urii, când pot iubi în schimb?

4. Vorbește-mi puțin despre noul Carlos Mencia, cel pe care l-ai prezentat publicului odată cu noul show de stand-up "New Territory".

Nu pot, pentru că nu vreau să judec pe nimeni: nici pe mine, nici pe alții. Exist, reacționez și acționez doar în momentul prezent. Dau tot ce pot și fac asta cu iubire. Oamenii pot crede, simți și spune ce vor.

5. Noile show-uri au și glume contextuale? În România, de exemplu, politicienii vor începe în curând campaniile pentru alegerile prezidențiale și știu că în trecut show-urile tale aveau referințe politice. Ne putem aștepta la glume pe acest subiect?

Sper ca atunci când voi ajunge în România să-i aud pe oameni discutând despre ceea ce îi frământă și este important pentru ei. În felul acesta mă voi putea raporta la context pentru a reacționa apoi pe scenă.

Citește mai multe despre Carlos Mencia
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE