Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Liana Stanciu anunță când vom afla care e piesa României la Eurovision 2021Piesa României la Eurovision 2021 - Când e aleasă și ce jurați fac selecția RBD"Rebelde" va fi difuzat pe Netflix într-o nouă versiune - TEASER Ana-Maria Mărgean la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Ana-Maria Mărgean a fost micuța ventrilocă care a primit Golden Buzz de la Andra Destiny ALA la "Românii au talent" 2021Destiny ALA a emoționat juriul de la "Românii au talent" cu puterea de a simți muzica chiar dacă nu o aud Anya Taylor-Joy în trailerul "The Queen's Gambit"Câștigătorii Globurilor de Aur 2021 - Lista completă Adriana & Romică - Maria Tănase și Fărâmiță Lambru la "Te cunosc de undeva!"Adriana Trandafir și Romică Țociu i-au portretizat pe Maria Tănase și Fărâmiță Lambru și au câștigat cea de-a patra gală "Te cunosc de undeva!"

Interviu Carlos Mencia: "Viața e frumoasă și mult prea scurtă pentru a o irosi cu lucruri negative"

Cu o nouă etică a vieții, mult optimism și forțe proaspete, cunoscutul comediant Carlos Mencia va poposi pentru prima oară la București pe 27 septembrie 2014. Debutul său pe o scenă din România va avea loc în cadrul Bucharest Comedy Week, primul festival internațional de comedie organizat în capitală. Detalii despre pregătirile pentru spectacolul de la Sala Palatului găsiți în interviul acordat InfoMusic.
Carlos Mencia

Carlos Mencia

1. Bună, Carlos! Primul tău show în România va coincide cu prima ediție a unui festival internațional de comedie organizat în București. Ai ceva special pregătit pentru Bucharest Comedy Week?

Da. Voi ajunge devreme în România pentru a avea timp să absorb cultura țării. Aceasta va fi sursa mea de inspirație pentru show-ul de comedie pe care îl voi prezenta.

2. Ce ți se pare mai interesant: să prezinți un spectacol unui public nou sau să revii pe scenele pe care ai mai susținut show-uri?

Iubesc să prestez în ambele cazuri. A te întoarce undeva și a spune oamenilor că îi iubești e grozav, dar la fel de grozav e și să găsești pe cineva nou căruia să-i spui ”te iubesc”.

3. De-a lungul carierei ai avut parte de urcușuri și coborâșuri. În ce fel te-au influențat criticile din perspectiva show-urilor de comedie și a vieții în general?

Am realizat că nu vreau să mă mai axez niciodată pe partea negativă. Viața e frumoasă și mult prea scurtă pentru a o irosi cu lucruri negative. De ce să-mi concentrez atenția asupra urii, când pot iubi în schimb?

4. Vorbește-mi puțin despre noul Carlos Mencia, cel pe care l-ai prezentat publicului odată cu noul show de stand-up "New Territory".

Nu pot, pentru că nu vreau să judec pe nimeni: nici pe mine, nici pe alții. Exist, reacționez și acționez doar în momentul prezent. Dau tot ce pot și fac asta cu iubire. Oamenii pot crede, simți și spune ce vor.

5. Noile show-uri au și glume contextuale? În România, de exemplu, politicienii vor începe în curând campaniile pentru alegerile prezidențiale și știu că în trecut show-urile tale aveau referințe politice. Ne putem aștepta la glume pe acest subiect?

Sper ca atunci când voi ajunge în România să-i aud pe oameni discutând despre ceea ce îi frământă și este important pentru ei. În felul acesta mă voi putea raporta la context pentru a reacționa apoi pe scenă.

Citește mai multe despre Carlos Mencia
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE