Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 "Sky Rojo", un nou serial de la creatorii "La Casa de Papel""Sky Rojo", un nou serial de la creatorii "La Casa de Papel", apare în martie pe Netflix - TRAILER Anthony Hopkins și Jodie Foster în cadrul seriei "Actors on Actors"Anthony Hopkins și Jodie Foster reuniți după 30 de ani de la "Tăcerea mieilor" - VIDEO Billie Eillish / RosaliaBillie Eilish și Rosalia lansează piesa "Lo Vas a Olvidar", de pe soundtrack-ul "Euphoria" New RadicalsNew Radicals va cânta din nou "You Get What You Give", după 22 de ani de pauză. Trupa se reunește grație lui Joe Biden Roxen (2019)Roxen crede că a găsit "piesa perfectă" pentru Eurovision 2021 Gianina, Dorel și Bobiță în ”Las Fierbinți”"Las Fierbinți" revine în februarie la PRO TV cu sezonul 18
List/Grid

Videoclipuri lansate de Rob Zombie

Fii la curent cu cele mai noi videoclipuri muzicale lansate de artiștii internaționali sau autohtoni. InfoMusic îți oferă o selecție de videoclipuri noi ce merită urmărite. În această pagină vei putea vedea zi de zi toate lansările oficiale, indiferent de genul muzical.


Urmărește cele mai noi videoclipuri cu Rob Zombie pe InfoMusic:

Videoclip nou:
ROB ZOMBIE - The Triumph of King Freak (A Crypt of Preservation and Superstition)

Coperta single Rob Zombie Triumph of King Freak

Halloween-ul nu ar fi complet fără o piesă nouă de la Rob Zombie. Noul track se numeşte "The Triumph of King Freak (A Crypt of Preservation and Superstition)" şi primeşte un videoclip care adună imagini din reprezentaţiile grupului şi etalează un sunet supărat. Rob Zombie nu a mai sunat aşa bine de ceva vreme. Noul single industrial rock se ascultă în articol, unde găsiţi şi clipul.

Videoclip nou:
Rob Zombie - The Times and Life of a Teenage Rock God

Rob Zombie a lansat videoclipul piesei „The Life And Time Of A Teenage Rock God”, extras de pe ultimul album, „The Electri Warlock Acid Witch Satanic Orgy Celebration Dispenser”. Noul material este disponibil în articol.

CLOSE
CLOSE