Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen și DJ Maxx la filmările videoclipului "Parte din tine"Roxen și DJ Project lansează videoclipul "Parte din tine", în care artista joacă rolul muzei Noel Gallagher's High Flying Birds It's a Beautiful WorldUn nou album Oasis e în lucru. Noel Gallagher îl înregistrează fără Liam Juriu "Românii au talent" 2021"Românii au talent" promite un show la dublu; emisiunea revine cu 2 ediții pe săptămână Britney Spears în trailer-ul noului documentar realizat de The New York TimesBritney Spears și controlul exercitat de tatăl artistei asupra vieții sale au devenit subiectul unui documentar - TRAILER Katy Perry la concertul de celebrare a inaugurării lui Joe BidenKaty Perry, Bruce Springsteen, Bon Jovi și Foo Fighters au cântat la evenimentul de inaugurare a mandatului lui Joe Biden - VIDEO Jennifer Lopez la învestirea lui Joe BidenJennifer Lopez a cântat la învestirea lui Joe Biden, emoționând publicul cu un mesaj în spaniolă - VIDEO

Videoclip oficial: Rob Zombie - The Times and Life of a Teenage Rock God

Rob Zombie a lansat videoclipul piesei „The Life And Time Of A Teenage Rock God”, extras de pe ultimul album, „The Electri Warlock Acid Witch Satanic Orgy Celebration Dispenser”. Noul material este disponibil în articol.

Albumul a debutat pe locul 6 în Billboard 200. Acesta a fost lansat pe 29 aprilie și a fost produs de Chris „Zeuss” Harris. Lui Zombie i s-au alăturat John 5 la chitară, Piggy D la bas și Ginger Fish la tobe. Videoclipul este asemeni unei combinații dintre trei „amigos” și o „Dia De Los Muertos” cu o secvență la început din „Natural Born Killers” interpretat de un Paul Lynde satanic.

„De fiecare dată când mă uit printre albumele pe care le iubesc și pe care le ascult mereu, sunt de părere că frate, e prea scurt. De aia l-am iubit atât de mult. E ceva de genul, durează 30 de minute, așa că l-am ascultat de 900 de ori. E ca și cum m-aș întoarce înapoi și aș asculta Beatles și aș fi, aceste cântece durează un minut și jumate, dar nu simt acel un minut și jumătate. Mai demult, când eram în turneul Magical Mystery mă gândeam că sunt prea lungi cântecele. Dar nu sunt. Sunt scurte, dar sunt epice. Iubesc cântecele lungi, dar dacă vei scrie un cântec atât de lung, ar trebui să fie Freebird sau Stairway to Heaven ca să merite.”, declară Rob Zombie pentru Rolling Stones

Rob Zombie, și-a început cariera muzicală alături de trupa White Zombie la jumătatea anilor ’80, pe care a înființat-o alături de basista Sean Yseult, prietena solistului de atunci. Formația a lansat 4 albume de studio plus un album de remix-uri pentru ca în 1998 să se desființeze oficial.

De curând, artistul a lansat și trailerul pentru noul său film horror, „31” care prezintă povestea unor cinci muncitori de la un carnaval, răpiți și ținuți ostatici într-un loc desprins parcă din iad. Ei sunt forțați să participe într-un joc violent și să reziste timp de 12 ore unor clovni sadici. Filmul va avea premiera pe 16 septembrie, din producție făcând parte Sheri Moon Zombie („The Devil’s Rejects”), actorul nominalizat la Gloden Globe, Malcom McDowell („A Clockwork Orange”) și actorii din serialul „The Lords Of Salem”, Jeff Daniel Phillips și Meg Foster.

 

Citește mai multe despre Rob Zombie
Videoclipuri cu Rob Zombie
Publicat de Iolanda Grecu, Redactor, pe .
CLOSE
CLOSE