Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Laura Bretan intervievată de InfoMusic pe 3 decembrie 2019Cu gândul la 2020, Laura Bretan vorbește despre majorat, viitorul album și un turneu extins INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Neversea 2020
List/Grid

Videoclipuri lansate de Kaiser Chiefs

Fii la curent cu cele mai noi videoclipuri muzicale lansate de artiștii internaționali sau autohtoni. InfoMusic îți oferă o selecție de videoclipuri noi ce merită urmărite. În această pagină vei putea vedea zi de zi toate lansările oficiale, indiferent de genul muzical.


Urmărește cele mai noi videoclipuri cu Kaiser Chiefs pe InfoMusic:

Videoclip nou:
Kaiser Chiefs - We Stay Together (360 Visualizer)

Kaiser Chiefs

Kaiser Chiefs a lansat un videoclip nou, ce promovează piesa ”We Stay Together”. Vizualul creează senzația privirii printr-un caleidoscop.

Videoclip nou:
Kaiser Chiefs - Hole In My Soul

Kaiser Chiefs - Hole In My Sole

Kaiser Chiefs a lansat videoclipul noului single ”Hole In My Soul”. Piesa este extrasă de pe noul album ”Stay Together“.

Videoclip nou:
Kaiser Chiefs - Parachute

Kaiser Chiefs - Parachute

Kaiser Chiefs a lansat videoclipul noului single ”Parachute”. Piesa este extrasă de pe cel de-al 6-lea album de studio al formației, “Stay Together“.

Videoclip nou:
Kaiser Chiefs - Falling Awake

Kaiser Chiefs

Kaiser Chiefs a lansat videoclipul noului single ”Falling Awake”, lansat pe piață la începutul lui 2015. Clipul de tipul ”jurnal de turneu” este regizat de Danny North.

Videoclip nou:
Kaiser Chiefs - My Life

Kaiser Chiefs - My Life

Kaiser Chiefs a lansat videoclipul noului single "My Life". Acesta este cel de-al treilea episod din seria videoclipurilor noului album "Education, Education, Education & War", elementul de legătură dintre clipuri rămânând ușa albastră.

CLOSE
CLOSE