Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Roxen (2019)Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 - Află-i povestea! INFO CONCERT:
Summer Well 2020

Videoclip oficial: Kaiser Chiefs - We Stay Together (360 Visualizer)

Kaiser Chiefs a lansat un videoclip nou, ce promovează piesa ”We Stay Together”. Vizualul creează senzația privirii printr-un caleidoscop.

Kaiser Chiefs le calcă pe urme colegilor de breaslă de la Coldplay. După 5 albume cu un sound indie și alternative-rock, formația a trecut la un stil mai comercial, încadrat în zona electro-pop.

Albumul cu care trupa a anunțat această schimbare de stil a fost "Stay Together". Discul a fost produs în colaborare cu Brian Higgins, care a imprimat, se pare, această reorientare de stil în muzica trupei Kaiser Chiefs.

”Atunci când am terminat de înregistrat ultimul album, am realizat că cel mai important aspect pentru fiecare dintre noi este ceea ce se întâmplă în viețile noastre. ”Politicile personale”, altfel spus, și exact asta e abordarea noului album. Dacă 'Education, Education, Education & War’ a fost albumul nostru de protest, atunci ”Stay Together” este discul relațiilor noastre. Colaborarea cu Brian Higgins a adus o cu totul altă perspectivă în procesul de compunere și înregistrare a pieselor, care a necesitat un efort de asimilare, dar împreună am încercat idei și stiluri noi, încheind prin a face un album cu un sound fresh, diferit de toate materialele Kaiser Chiefs de până acum”, a detaliat formația pe Facebook.

Cel mai recent single promovat de pe acest album este ”We Stay Together”. Piesa este acompaniată de un videoclip colorat, în ton cu sărbătorile de iarnă.

Discul “Stay Together“ a fost lansat pe 7 octombrie 2016. LP-ul s-a plasat pe poziția a 4-a în topul albumelor din UK.

Citește mai multe despre Kaiser Chiefs
Videoclipuri cu Kaiser Chiefs
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE