Urmărește-ne în Social Media

wrs - Me Flipa

wrs revine cu un nou single plin de energie. "Me Flipa" beneficiază de un videoclip pe care te invităm să-l urmărești în articol.

"Me Flipa" reprezintă acea piesă care îți dă o stare de bine, care te poartă peste tot prin amintirile avute vara aceasta, oferindu-ți senzația unei libertăți de care mulți dintre noi avem nevoie. Piesa a fost scrisă de către wrs, alături de florianrus, Alex Ghinea (911) și Costel Dominteanu, producția fiind realizată de Costel Dominteanu.

Videoclipul piesei a fost realizat de wrs și bazat pe arhiva personală a acestuia, ne prezintă cele mai importante momente din această vară, de la emoțiile din perioada Eurovision, până la concertele și interviurile avute peste tot prin lume.

"Ideea piesei a venit in timp ce mă plimbam prin Barcelona, gândindu-mă la cat de recunoscător sunt pentru tot ceea ce mi se întâmpla. Iar videoclipul, sper eu, sa transmită exact acest lucru, fiind un recap al tuturor momentelor frumoase din aceasta vara, inclusiv din Barcelona, din arhiva personala. Enjoy it!" a declarat wrs.

wrs, unul dintre cei mai cameleonici artiști din industria muzicală din România, a reușit să depășească granițele muzicale, lansările sale fiind ascultate peste tot în lume odată cu participarea sa la Eurovision cu piesa "Llamame". Spania, Germania, Turcia, Italia sau Statele Unite sunt doar câteva dintre teritoriile unde piesele sale sunt zilnic ascultate de zeci de mii de oameni. Recent, artistul a lansat EP-ul "Mandala" ce conține cinci piese, printre care și "Llamame", piesă ce a fost două săptămâni No. 1 pe radio, fiind al doilea single ce se bucură de susținerea radiourilor din țară, după succesul avut cu "Amore".

PUBLICITATE
Comentarii

Albume noi

wrs a lansat albumul de debut - "Fiesta'23"

wrs a lansat "Fiesta'23", o colecție de 11 piese, o călătorie care duce către cea mai apropiată plajă, locul preferat al artistului, unde soarele se pregătește să apună, pentru a lăsa culorile să se dezlănțuie. Găsești mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Copertă album "Fiesta'23"
Copertă album "Fiesta'23" │ FOTO: wrs

"Fiesta'23" reprezintă o combinație între sound-uri clasice și noi latino, alături de tobe și chitare cu ritmuri palpitante, care îți vor aminti de febra muzicii anilor 2000 și te vor acompania în conturarea celor mai minunate amintiri.

Albumul include colaborarea cu Gran Error pentru "I Like It" și piesa "One Family", un remix special "Llámame" și unicul cântec în limba română, "Simte-mă", o colaborare cu DOMINO.

wrs este principalul compozitor al albumului, iar pentru producție a colaborat cu nume precum DOMINO, Alex Parker și Alexandru Turcu. Mai mult decât atât, fiecare piesă este însoțită de un visualiser special, toate disponibile pe YouTube, în care wrs oferă o serie de look-uri dramatice și memorabile.

"După succesul <<Llámame>> și performance-urile live în fața oamenilor, la cele peste 50 de concerte pe care le-am susținut în Europa în ultimul an, am fost inspirat să scriu un album pe care lumea să danseze și prin care să se simtă atmosfera de festival, vara, libertatea și lipsa de griji. Am scris la acest album pe tot parcursul anului, încă de vara trecută. Fiecare piesă este inspirată atât din experiențele mele personale, cât și gândindu-mă la mesajul pe care vreau să-l transmit către fanii mei: să fie ei înșiși mereu! Albumul conține 10 piese și un remix pentru <<Llámame>>, fiecare având un sound inspirat din muzica de club a anilor 2000", a declarat wrs.

TRACKLIST: Fiesta'23

 1. Vamos Juntos
 2. One Family
 3. Camarero
 4. I Like It
 5. Uno en un Million
 6. Simte-mă
 7. Somewhere in Ibiza
 8. Afterparty
 9. Hoy
 10. Dame Tu Calor
 11. Llámame (remix)
Citește în continuare

PROMO

Descoperă laptopul pentru creatori ASUS Zenbook Pro 14 OLED