Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Ruslana Krutas la "Românii au talent" 2021Contorsionism de Golden Buzz la "Românii au talent"; Ruslana Krutas a cucerit-o pe Alexandra Dinu Timea Csaszar la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Timea Csaszar le-a dat peste nas colegilor care au râs de vocea ei Natalia Gordienko în videoclipul piesei ”Sugar”"Sugar" e piesa Moldovei la Eurovision 2021. Urmărește videoclipul Nataliei Gordienko Roxen - AmnesiaRoxen - Amnesia (Piesa României la Eurovision 2021) "Românii au talent" sezonul 11La 10 ani, o concurentă revine la "Românii au talent" cu speranța obținerii unui Golden Buzz Azul GuaitaCe actori joacă în "Rebelde", versiunea din 2022, de pe Netflix

Videoclip oficial: We Singing Colors - All The People

Trupa indie We Singing Colors a lansat videoclipul piesei "All The People". Vizualul a fost filmat de Rareș Dima și regizat de Eugen Dediu.

""All the people" e cântecul care ne-a ținut de cald în anul ce a trecut. E un amestec de durere cu acceptare, o notă optimistă într-o mare de tristețe. Acordurile de violoncel ale Corinei Ciuplea - Turcan intră direct în suflet", a declarat Roxana Niculae.

"All The People" se regăsește pe cel de-al doilea album de studio al formației, "Lone Learner". Discul a fost lansat în 2018, de Ziua Îndrăgostiților, fiind prezentat publicului în cadrul unui concert în Expirat.

We Singing Colors este o formație indie pop - folk din București. Trupa și-a început activitatea ca un duo acustic în 2011 și a atras atenția publicului prin cântările live în locuri neașteptate, cum ar fi în taxi, în pădure sau în Turnul Sfatului din Sibiu.

Până în prezent, formația a avut peste 100 de concerte în orașele mari din România, în Chennai (India), Chișinau (Moldova) și Sofia (Bulgaria). Primul album "Made of wool, made of heavy metal" a fost lansat în aprilie 2014.

Pe lângă concertele din țară, We Singing Colors a cântat în UK, Spania și Japonia, la Easter Garden / Londra și la festivalul Wilderness, Cornbury Park, Oxfordshire.

Citește mai multe despre We Singing Colors
Videoclipuri cu We Singing Colors
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE