Urmărește-ne în Social Media

We Singing Colors - Sound of leaving

Trupa We Singing Colors a lansat "Sound of leaving", extrasă de pe viitorul album intitulat "Hopium". Noua piesă se bucură de un videoclip disponibil în articol.

"Sound of leaving" este inspirată de valurile de refugiați din ultimii ani, de sunetul alarmelor care te trezesc din pat în căutarea unei versiuni mai bune a prezentului. De ultimul tren pe care trebuie să-l prinzi înainte să fii prins într-o țară în care nu mai ai viitor. Atunci auzi sunetul plecării care te va însoți până la finalul călătoriei.

Noua piesă semnată We Singing Colors beneficiază de un videoclip regizat de Paul Ballo, și filmat în fosta tabără de sculptură Năeni, Buzău.

"Sound of leaving" se va auzi live pe 28 martie, în Expirat, eveniment ce marchează lansarea discului "Hopium". După concertul de lansare, trupa se pregătește de un turneu de promovare a albumului în cele mai importante orașe din țară: Cluj-Napoca, Oradea, Timișoara, Brașov, Sibiu etc.

We Singing Colors a apărut în peisajul muzical autohton în 2011 și îi recunoști cel mai ușor după fluieratul piesei "Good Days, Bad Days" care se aude de la primul album din 2014, "Made of wool, made of Heavy Metal". Au urmat multe concerte în cluburi și festivaluri din țară, înregistrări și o serie de concerte în Marea Britanie, un scurt tur în Japonia și India, show-uri live și sesiuni radio în Spania, Bulgaria, Ungaria, Serbia, Slovenia sau Moldova. Al doilea album, "Lone Learner", a fost lansat în 2018, iar pe 28 martie 2023 trupa lansează "Hopium", cel de-al treilea album de studio.

Comentarii