Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Roger Hodgson
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Bryan Adams
INFO CONCERT:
Postmodern Jukebox
INFO CONCERT:
OCS - BT Live Limited Edition
INFO CONCERT:
Neversea 2020

Videoclip oficial: WE SINGING COLORS - Hunger

Trupa indie-pop WE SINGING COLORS a revenit cu un videoclip nou, pentru piesa ”Hunger”. Melodia este extrasă de pe cel mai recent album al trupei, ”Lone Learner”.

”Avem videooooo! ”Hunger” e cu voi în urechi și pe retină de azi! Dacă vă place arătați-o lumii întregi! Vă mulțumim și să ne auzim cu bine!” - WE SINGING COLORS

Hunger” se regăsește pe cel de-al doilea album de studio al formației, "Lone Learner". Discul a fost lansat anul acesta, de Ziua Îndrăgostiților, și prezentat publicului în cadrul unui concert la Expirat.

We Singing Colors e o formație indie pop - folk din București. Trupa și-a început activitatea ca un duo acustic în 2011 și a atras atenția publicului prin cântările live în locuri neașteptate, cum ar fi în taxi, în pădure sau în Turnul Sfatului din Sibiu.

Până în prezent, formația a avut peste 100 de concerte în orașele mari din România, în Chennai (India), Chișinau (Moldova) și Sofia (Bulgaria). Primul album "“Made of wool, made of heavy metal” " a fost lansat în aprilie 2014.

Pe lângă concertele din țară, We Singing Colors au cântat anul trecut în UK, Spania și Japonia, la Easter Garden / Londra și la festivalul Wilderness, Cornbury Park, Oxfordshire.

În București, au putut fi văzuți anul acesta în Expirat, Control și Clubul Țăranului Român.

 

 

Citește mai multe despre We Singing Colors
Videoclipuri cu We Singing Colors
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE