Urmărește-ne în Social Media

WE SINGING COLORS - Hunger

Trupa indie-pop WE SINGING COLORS a revenit cu un videoclip nou, pentru piesa ”Hunger”. Melodia este extrasă de pe cel mai recent album al trupei, ”Lone Learner”.

”Avem videooooo! ”Hunger” e cu voi în urechi și pe retină de azi! Dacă vă place arătați-o lumii întregi! Vă mulțumim și să ne auzim cu bine!” - WE SINGING COLORS

Hunger” se regăsește pe cel de-al doilea album de studio al formației, "Lone Learner". Discul a fost lansat anul acesta, de Ziua Îndrăgostiților, și prezentat publicului în cadrul unui concert la Expirat.

We Singing Colors e o formație indie pop - folk din București. Trupa și-a început activitatea ca un duo acustic în 2011 și a atras atenția publicului prin cântările live în locuri neașteptate, cum ar fi în taxi, în pădure sau în Turnul Sfatului din Sibiu.

Până în prezent, formația a avut peste 100 de concerte în orașele mari din România, în Chennai (India), Chișinau (Moldova) și Sofia (Bulgaria). Primul album "“Made of wool, made of heavy metal” " a fost lansat în aprilie 2014.

Pe lângă concertele din țară, We Singing Colors au cântat anul trecut în UK, Spania și Japonia, la Easter Garden / Londra și la festivalul Wilderness, Cornbury Park, Oxfordshire.

În București, au putut fi văzuți anul acesta în Expirat, Control și Clubul Țăranului Român.

 

 

Comentarii