Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

We Singing Colors explorează paradoxuri în piesa "Deșert" - AUDIO

Duo-ul bucureștean We Singing Colors a lansat "Deșert", primul single de pe viitorul album de studio. Melodia este disponibilă în articol, te invităm să o asculți.

Publicat

pe

We Singing Colors - Deșert
We Singing Colors - Deșert │ FOTO: We Singing Colors

"Deșert" a fost înregistrată și produsă în studioul Meaningful Recordings, alături de producătorul Alexandru Ioniță. Piesa a fost compusă de Andrei Hațegan și Roxana Niculae, completați la tobe de Joseph Burton, iar la bass și trompetă de Cătălin Lungu.

"<<Deșert>> e ca un joc de șah între sentimente și imagini opuse. Fiecare vers pozitiv e construit în opoziție cu fratele său negativ, ca o călătorie spre un final în care deșertul câștigă. Marș funebru sau cântec de plajă? Vom afla împreună" -  We Singing Colors

We Singing Colors combină indie folk-ul cu elemente electro / pop-alternative pentru a crea propria lume. O invitație la dans și fericire, dar și coborâri în adâncul tristeții, din care rezultă împăcarea cu sinele.

RECOMANDARE: We Singing Colors lansează "Hopium", un album care "te ajută să-ți păstrezi speranța când totul pare pierdut sau fără sens" - INTERVIU

Dacă primul lor album, "Made of Wool, Made of Heavy Metal", era mai visător și minimalist, cu accent reverberant pe o acustică melancolică, cel de-al doilea, "Lone Learner", a completat tabloul cu sonorități mai elaborate, în care synth-urile și percuțiile joacă un rol important. Al treilea album, "Hopium", lansat anul trecut, păstrează linia eclectică la granița dintre indie, folk și pop, peste care se așază noi sonorități.

AUDIO: We Singing Colors - Deșert

Comentează

Trending