Urmărește-ne în Social Media

James Arthur - Emily

James Arthur i-a redactat o scrisoare viitoarei sale fiice, momentan fictivă. ”Emily” este o piesă emoționantă, ce-i oferă artistului britanic prilejul de a se pune în postura de tată, un rol ce-l responsabilizează și-l face să-și dorească să fie un om mai bun.

"Emily" este compusă de artist împreună cu James ‘Yami’ Bell și colaboratorii din cercul său apropiat, Red Triangle aka George Tizzard și Rick Parkhouse.

"Piesa a luat naștere din conversațiile pe care le-am avut recent pe tema ideii de a avea copii. Aș fi un tată bun? Dacă o să citească despre toate prostiile pe care le-am făcut? În final nu va conta, pentru că eu voi fi alături de acel copil pentru tot restul vieții lui", explică James Arthur.

Pentru videoclip, artistul a colaborat cu regizorul Anthony Byrne.

"Sunt foarte mândru de acest videoclip, a fost un vis împlinit să lucrez cu Anthony Byrne! Vă invit să urmăriți clipul", și-a îndemnat artistul fanii.

Noul single "Emily" se regăsește pe albumul "It’ll All Make Sense In The End". Discul este programat pentru lansare pe 5 noiembrie.

Tracklist "It’ll All Make Sense In The End" - James Arthur:

 1. Running Away [Explicit]
 2. Wolves
 3. Medicine
 4. September
 5. Always
 6. Emily
 7. Last Of The Whiskey
 8. Never Let You Go
 9. 4000 Miles [Explicit]
 10. Deja Vu [Explicit]
 11. Ride [Explicit]
 12. Avalanche
 13. SOS
 14. Take It Or Leave It

James Arthur este unul dintre cei mai de succes artiști britanici, cu peste 2.5 milioane de albume vândute în întreaga lume. A ajuns în topurile a zeci de țări, iar până în momentul de față, albumele sale i-au adus 4 Discuri de Platină și 4 Discuri de Aur, dar și un clip cu peste 1 miliard de vizualizări pe Youtube.

James a câștigat X Factor în 2012, iar până în prezent este cel mai de succes artist care a luat parte la celebrul concurs. În doar 4 ani de la lansarea sa pe scena muzicală, James Arthur a susținut concerte atât în Europa, cât și în America de Nord și în Asia. A împărțit scena sau a colaborat cu artiști precum Kelly Clarkson, One Republic, Machine Gun Kelly sau Westlife.

În momentul de față este și amabsador SANE, o organizație caritabilă din Regatul Unite care ajută persoane ce se lupta cu depresia și anxietatea.

James Arthur ar fi trebuit să concerteze anul acesta la Arenele Romane din București. Evenimentul a fost, însă, amânat în 2022. Pentru mai multe detalii, accesați Agenda InfoMusic.

Publicat

pe

Comentarii