Urmărește-ne în Social Media

James Arthur - Empty Space (Vertical Video)

James Arthur a lansat un videoclip nou pentru piesa ”Empty Space”. Melodia a fost certificată cu aur în Marea Britanie, fiind unul dintre hiturile anului 2018.

James Arthur readuce în atenția publicului o piesă mai veche din repertoriul său. "Empty Space", cel de-al doilea single de pe albumul "You", beneficiază acum și de un videoclip vertical, pe lângă clipul cu actorul britanic Tom Felton (Draco din Harry Potter).

"Această piesă este pentru oricine a iubit din toată inima, a pierdut pe acel cineva, și apoi se luptă cu dificultatea umplerii acestui gol", a explicat James Arthur.

James Arthur este unul dintre cei mai de succes artiști britanici, cu peste 2.5 milioane de albume vândute în întreaga lume. A ajuns în topurile a zeci de țări, iar până în momentul de față, albumele sale i-au adus 4 Discuri de Platină și 4 Discuri de Aur, dar și un clip cu peste 1 miliard de vizualizări pe Youtube.

James a câștigat X Factor în 2012, iar până în prezent este cel mai de succes artist care a luat parte la celebrul concurs. În doar 4 ani de la lansarea sa pe scena muzicală, James Arthur a susținut concerte atât în Europa, cât și în America de Nord și în Asia. A împărțit scena sau a colaborat cu artiști precum Kelly Clarkson, One Republic, Machine Gun Kelly sau Westlife. În momentul de față este și amabsador SANE, o organizație caritabilă din Regatul Unite care ajută persoane ce se lupta cu depresia și anxietatea.

James Arthur ar fi trebuit să concerteze anul trecut la Arenele Romane din București. Evenimentul a fost, însă, amânat pentru 2022. Găsiți mai multe detalii în Agenda InfoMusic.

Comentarii