Urmărește-ne în Social Media

pop, r&b

James Arthur

Poster eveniment James Arthur

UPDATE: Din cauza contextului international și național și a măsurilor de siguranță și de securitate ce se impun în combaterea răspândirii pandemiei de COVID-19, concertul James Arthur de la București, care ar fi trebuit să aibă loc pe 17 august se reprogramează pentru 2022. Data exactă NU a fost încă anunțată. Biletele deja cumpărate rămân valabile pentru noua dată.

Bilete concert James Arthur la Arenele Romane

  • Premium (cu loc) - 269 lei în earlybird, 289 lei în presale și 320 la intrare
  • Teren (fără loc, în fața scenei) - 179 lei în earlybird, 199 în presale și 230 la intrare
  • Acces General (cu loc) - 129 lei în earlybird, 149 lei în presale și 170 lei la intrare

*La prețul tuturor biletelor comandate în earlybird și presale se adaugă comisionul de emitere bilet de 10 lei.

**Copiii sub 2 ani au acces gratuit doar în zona Teren (nu și pe scaune) și însoțiți de un adult posesor de bilet valabil.

James Arthur este unul dintre cei mai de succes artiști britanici, cu peste 2.5 milioane de albume vândute în întreaga lume. A ajuns în topurile a zeci de țări, iar până în momentul de față, albumele sale i-au adus 4 Discuri de Platină și 4 Discuri de Aur, dar și un clip cu peste 1 miliard de vizualizări pe Youtube.

James a câștigat X Factor în 2012, iar până în prezent este cel mai de succes artist care a luat parte la celebrul concurs. În doar 4 ani de la lansarea sa pe scena muzicala, James Arthur a susținut concerte atât în Europa, cât și în America de Nord și în Asia. A împărțit scena sau a colaborat cu artiști precum Kelly Clarkson, One Republic, Machine Gun Kelly sau Westlife.

În momentul de față este și amabsador SANE, o organizație caritabilă din Regatul Unite care ajută persoane ce se lupta cu depresia și anxietatea.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 07 iulie 2021. Ref #129926

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.