Urmărește-ne în Social Media

James Arthur - September

James Arthur intră într-o relație complicată cu mafia într-un videoclip haios și ușor întunecat. Noul single al artistului britanic se numește ”September”.

"Videoclipul piesei "September" e lansat. A fost o experiență complet diferită pentru mine, un cu totul altfel de videoclip. Sunt foarte mulțumit de cum a ieșit, spuneți-mi și voi ce părere aveți", a transmis James Arthur.

James Arthur este unul dintre cei mai de succes artiști britanici, cu peste 2.5 milioane de albume vândute în întreaga lume. A ajuns în topurile a zeci de țări, iar până în momentul de față, albumele sale i-au adus 4 Discuri de Platină și 4 Discuri de Aur, dar și un clip cu peste 1 miliard de vizualizări pe Youtube.

James a câștigat X Factor în 2012, iar până în prezent este cel mai de succes artist care a luat parte la celebrul concurs. În doar 4 ani de la lansarea sa pe scena muzicală, James Arthur a susținut concerte atât în Europa, cât și în America de Nord și în Asia. A împărțit scena sau a colaborat cu artiști precum Kelly Clarkson, One Republic, Machine Gun Kelly sau Westlife.

În momentul de față este și amabsador SANE, o organizație caritabilă din Regatul Unite care ajută persoane ce se lupta cu depresia și anxietatea.

Pe 17 august, James Arthur va concerta la Arenele Romane din București. Pentru mai multe detalii, accesați Agenda InfoMusic.

Comentarii