Urmărește-ne în Social Media

electronica, pop

Afrojack & James Arthur - Lose You (Official Lyric Video)

Afrojack face echipă cu James Arthur pentru "Lose You". Colaborarea celor doi artiști este lansată alături de un lyric video disponibil în articol.

Publicat

pe

Afrojack și James Arthur sunt staruri internaționale, cu milioane de urmăritori pe platformele digitale (Afrojack: 7,4 milioane de ascultători lunar pe Spotify, 4 milioane de urmăritori pe Instagram și 213.000 de urmăritori TikTok; James Arthur: 26,6 milioane de ascultători lunar pe Spotify, 2,1 milioane de urmăritori pe Instagram și 1,5 milioane de urmăritori TikTok).

Cei doi artiști s-au cunoscut în viața reală în timpul Amsterdam Dance Event, unde au avut o ședință foto, au înregistrat conținut social și au filmat videoclipul oficial.

James Arthur are în prezent succes cu piesa "Questions", în colaborare cu Lost Frequencies, cu 38 de milioane de stream-uri pe Spotify.

Cunoscut pentru colaborările cu David Guetta, Mike Brown și Madonna, Afrojack a fost headliner-ul unor reputate festivaluri, precum Tomorrowland, Ultra Music Festival și Coachella. Din repertoriul său fac parte hituri precum "Turn Up The Speakers", cu Martin Garrix, și "Hey Mama", cu David Guetta, Nicki Minaj și Bebe Rexha.

Trending