Urmărește-ne în Social Media

James Arthur - Lose My Mind ft. Josh Franceschi

James Arthur a lansat videoclipul piesei "Lose My Mind", o colaborare cu muzicianul Josh Franceschi. Compoziția muzicală este extrasă de pe varianta deluxe a albumului "It’ll All Make Sense In The End".

Compusă de James Arthur, Corey Sanders și Case Lowe, "Lose My Mind" vorbește despre dragoste și pierdere, regrete și apartenență. Piesa este extrasă de pe varianta deluxe a albumului "It’ll All Make Sense In The End".

"Lose My Mind" beneficiază de un videoclip regizat de Dan Massie. Vizualul îi are în prim plan pe Arthur și Franceschi interpretând melodia, totul pe un fundal intens de fulgere și lumini.

Tracklist "It’ll All Make Sense In The End" varianta deluxe:

 1. Running Away [Explicit]
 2. Wolves
 3. Medicine
 4. September
 5. Always
 6. Emily
 7. Last Of The Whiskey
 8. Never Let You Go
 9. 4000 Miles [Explicit]
 10. Deja Vu [Explicit]
 11. Ride [Explicit]
 12. Avalanche
 13. SOS
 14. Take It Or Leave It
 15. Losing You
 16. Lose My Mind (featuring Josh Franceschi)
 17. Nothing in the Way of Us
 18. Religion
 19. Be The One
 20. New Blood

James Arthur este unul dintre cei mai de succes artiști britanici, cu peste 2.5 milioane de albume vândute în întreaga lume. A ajuns în topurile a zeci de țări, iar până în momentul de față, albumele sale i-au adus 4 Discuri de Platină și 4 Discuri de Aur, dar și un clip cu peste 1 miliard de vizualizări pe Youtube.

James a câștigat X Factor în 2012, iar până în prezent este cel mai de succes artist care a luat parte la celebrul concurs. În doar 4 ani de la lansarea sa pe scena muzicala, James Arthur a susținut concerte atât în Europa, cât și în America de Nord și în Asia. A împărțit scena sau a colaborat cu artiști precum Kelly Clarkson, One Republic, Machine Gun Kelly sau Westlife.

Comentarii