Urmărește-ne în Social Media

Vescan - Pierde Tot Anu' (feat. Noaptea Târziu)

Vescan reinterpretează ideea de "pierde vară" într-un "Pierde Tot Anu'". Această piesă ştrengărească este un featuring cu Noaptea Târziu şi primeşte un videoclip plin de nopţi pierdute în oraş. Vă invităm să îl urmăriţi în articol.

"Pierde Tot Anu'" e despre acel moment când te întrebi ce ai făcut toată vara şi toate nopţile devin un colaj de party, ieşiri cu prietenii şi distracţie. Videoclipul este o creaţie San, Cercel Lazăr şi Noaptea Târziu. Vescan este protagonist, alternând intre plimbări în Centrul Vechi cu prietenii şi toasturi înconjurat de fete în club.

Noul single se vrea a fi piesa-imn a acestei veri, pentru toţi studenţii sau cei care îşi amintesc de anii de studenţie. Melodia este extrasă de pe albumul lui Vescan, care se va lansa în toamnă "Muzică Sau Nebunie". Despre noua sa creaţie Vescan a spus următoarele:

Albumul "Muzică Sau Nebunie" continuă cu piesa "Pierde Tot Anu'" alături de băieții de la Noaptea Târziu, o piesă la care am lucrat cu toții cu zâmbetul pe buze, pentru că nu poţi să-ți amintești de studenție altfel!"

Sunt convins că nimeni nu se aștepta la o colaborare de genul acesta și ne bucurăm mult să fim noi cei care prezintă imnul studenților din România. Le mulțumesc mult tuturor celor implicați în acest proiect! Peace and love!

Prietenii săi de la Noaptea Târziu au completat astfel:

Ne bucurăm foarte mult că această colaborare a avut loc și sperăm că am reușit să creăm imnul studenților și că se vor regăsi toți cei cărora le lipsește această perioadă! Cu toate că probabil este o colaborare neașteptată, noi am lucrat foarte bine alături de Vescan, iar perioada petrecută la studio a fost fun. Ne place mult această piesă și sperăm ca și vouă să vă placă!

Piesa este scrisă de Vescan şi Cuza, iar compoziţia şi producţia au fost realizate de Mahia Beldo. Vescan a mai lansat în acest an melodia "Am Uitat Să Mai Fim Oameni", care face parte din proiectul "Prin ochii voştri", unde fiecare nou track este bazat pe subiecte propuse de fani. Tot în 2019 am putut asculta şi "Tăcerea", colaborare între Vescan şi Nicoleta Nuca, care a depăşit 4 milioane de vizualizări pe YouTube.

PUBLICITATE
Comentarii

Emisiuni radio-tv

Mihai Petre şi Elwira au câştigat sezonul 4 Asia Express (Rezumat Finală)

Pe 28 noiembrie 2021 a fost difuzată pe Antena 1 mult aşteptata finală a sezonului 4 Asia Express. Lupta din finală s-a dat între două echipe, cea lui Mihai Petre şi Elwira Petre versus Emy şi Cuza de la "Noaptea Târziu". Probele s-au desfăşurat în Israel şi ce s-a întâmplat aflaţi în articol.

Publicat

pe

Finala Asia Express sezonul 4 2021 Antena 1
Finala Asia Express sezonul 4 2021 Antena 1 │ FOTO: Antena 1

Înainte de toate breaking news-ul momentului este că Mihai Petre şi Elwira Petre au câştigat sezonul 4 Asia Express. Cei doi au plecat acasă cu 30.000 de euro şi au avut de luptat serios în ultima serie de probe. Ultimele întreceri au fost în Tel-Aviv şi Ierusalim, unde s-a lăsat cu lacrimi, stres, oboseală şi probe tip escape room. Iniţial Emy şi Cuza de la "Noaptea Târziu". au avu un avantaj, dar unul pierdut rapid în tabăra de antrenament Fauda.

Acolo cei 4 concurenţi au făcut cursuri de Krav Maga şi au tras cu arma. Elwira a fos starul acestei probe, fiind un ţintaş şi executant de mişcări de auto apărare excelent. A fost şi un moment emoţionat la Zidul Plângerii, unde Mihai şi Elwira au scris 4 mesaje despre momente grele din viaţa lor, punându-le în crăpăturile din zid, că mesaje spre Dumnezeu. A fost şi o probă tip escape room, cu echipele închise într-o cameră de hotel cu o valiză cu cifru, iar cei 4 s-au chinui să afle care sun codurile necesare, primind şi indicii prin plicurile pe care nu aveau voie să le deschidă multă vreme.

Au alergat prin bazaruri căutând un imitator al lui Iisus şi au numărat o cantitate ameţitoare de umbrele colorate deasupra pieţei. Ultima probă a implicat urmărirea pe o tabletă a unui punct care se tot mişca, iar maşina lui Emy şi Cuza a cedat fix în faţa limuzinei care era ţinta.

Legat de câştigători se pare că acel cont de Instagram cunoscut drept Viperele Vesele a avut dreptate din nou, prezicând câştigătorii cu multe săptămâni în urmă, la fel ca la ultimele sezoane "Chefi la Cuţite".

Drumul Împăraţilor din Asia Express a început în Turcia, cu 9 echipe aliniate la start: Connect-R şi Shift, Mihai Petre şi Elwira Petre, Lidia Buble şi sora sa, Estera Buble, Patrizia Paglieri şi fiul său, Francesco Paglieri, Cosmin Natanticu şi soţia sa, Eliza, Alexandra Ungureanu şi mama sa, Anca Ungureanu, Cuza şi Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir şi fiica sa, Maria Sparenta şi Lorelei şi Zarug.

Irina Fodor a prezentat acest sezon, care i-a dus pe concurenţi în Turcia, Iordania, Israel, Georgia, Azerbaidjan.

Citește în continuare