Urmărește-ne în Social Media

Vescan - Pierde Tot Anu' (feat. Noaptea Târziu)

Vescan reinterpretează ideea de "pierde vară" într-un "Pierde Tot Anu'". Această piesă ştrengărească este un featuring cu Noaptea Târziu şi primeşte un videoclip plin de nopţi pierdute în oraş. Vă invităm să îl urmăriţi în articol.

"Pierde Tot Anu'" e despre acel moment când te întrebi ce ai făcut toată vara şi toate nopţile devin un colaj de party, ieşiri cu prietenii şi distracţie. Videoclipul este o creaţie San, Cercel Lazăr şi Noaptea Târziu. Vescan este protagonist, alternând intre plimbări în Centrul Vechi cu prietenii şi toasturi înconjurat de fete în club.

Noul single se vrea a fi piesa-imn a acestei veri, pentru toţi studenţii sau cei care îşi amintesc de anii de studenţie. Melodia este extrasă de pe albumul lui Vescan, care se va lansa în toamnă "Muzică Sau Nebunie". Despre noua sa creaţie Vescan a spus următoarele:

Albumul "Muzică Sau Nebunie" continuă cu piesa "Pierde Tot Anu'" alături de băieții de la Noaptea Târziu, o piesă la care am lucrat cu toții cu zâmbetul pe buze, pentru că nu poţi să-ți amintești de studenție altfel!"

Sunt convins că nimeni nu se aștepta la o colaborare de genul acesta și ne bucurăm mult să fim noi cei care prezintă imnul studenților din România. Le mulțumesc mult tuturor celor implicați în acest proiect! Peace and love!

Prietenii săi de la Noaptea Târziu au completat astfel:

Ne bucurăm foarte mult că această colaborare a avut loc și sperăm că am reușit să creăm imnul studenților și că se vor regăsi toți cei cărora le lipsește această perioadă! Cu toate că probabil este o colaborare neașteptată, noi am lucrat foarte bine alături de Vescan, iar perioada petrecută la studio a fost fun. Ne place mult această piesă și sperăm ca și vouă să vă placă!

Piesa este scrisă de Vescan şi Cuza, iar compoziţia şi producţia au fost realizate de Mahia Beldo. Vescan a mai lansat în acest an melodia "Am Uitat Să Mai Fim Oameni", care face parte din proiectul "Prin ochii voştri", unde fiecare nou track este bazat pe subiecte propuse de fani. Tot în 2019 am putut asculta şi "Tăcerea", colaborare între Vescan şi Nicoleta Nuca, care a depăşit 4 milioane de vizualizări pe YouTube.

PUBLICITATE
Comentarii

Emisiuni radio-tv

"Te Cunosc de Undeva!" gala 4 aduce o victorie surprinzătoare şi mult fair play

Emisiunea "Te Cunosc de Undeva" de la Antena 1 a ajuns la episodul 4 pe 21 mai 2022 şi ne-a adus în această a patra gală cele mai trăznite şi neaşteptate transformări. Show-ul a ajuns la sezonul 17 şi episodul cel nou a fost lider de audienţă pe toate categoriile de public. Emi şi Cuza au câştigat gala cu transformarea în Sting şi Stevie Wonder.

Publicat

pe

Te Cunosc de Undeva episodul 5 sezonul 17
Te Cunosc de Undeva episodul 5 sezonul 17 │ FOTO: Bogdan Buda

Emi şi Cuza au câştigat şi în episodul 2 şi continuă pe această traiectorie pozitivă, fără a putea fi opriţi. Concurenţii "Te Cunosc de Undeva!" au făcut show în cea de-a patra gală, iar emisiunea a debutat cu Jazzy Jo şi Zarug, care i-au interpretat pe Delia şi Grasu XXL, provocarea fiind mai mare pentru Zarug, care auzea piesa pentru prima dată.

Dani Klein, cunoscută drept Vaya con Dios a fost adusă în scenă de către Carmen Chindriş şi Romică Țociu, urmată de un duet între regele latino Ricky Martin şi regina pop din Australia, Kylie Minogue. Cine se afla în spate? Surorile Odagiu! Emi şi Cuza au avut cel mai muncit număr, plin de eleganţă şi impact, care a adus lacrimi în ochii celor prezenţi prin sensibilitatea momentului (Sting + Stevie Wonder). Provocarea Black Eyed Peas a avut totuşi alţi câştigători: Alexa şi Dima, care au învăţat 6 pagini de versuri şi au pus în scenă un moment plin de energie şi dans.

Transformarea cu numărul 6 din gala 4 ni i-a adus pe Maria Buză şi Paula Chirilă, care au intrat cu emoţii în pielea lui Ionel Tudorache, care a avut şi un mesaj special să le transmită celor doi. A fost şi un moment romantic în acest episod, povestea de dragoste pusă în scenă de Ilona Brezoianu şi Paula Chirilă, care s-au metamorfozat în Frumoasa şi Bestia, în versiune Ariana Grande şi John Legend. Un alt moment apreciat a fost cel al lui Ionuţ şi Anisia, care au cântat melodia "Jaga Jaga", genul acela de piesă pe care toţi o cunosc, dar nimeni nu ştie exact cine cântă.

La final câştigătorii ediţiei 4 au fost aleşi de către Ilona şi Ristei, care au dat dovadă de fair play şi i-au numit pe Emi şi Cuza, asta deşi se aflau la distanţă de un punct de băieţii de la Noaptea Târziu. Le-au acordat în cele din urmă 5 puncte, oferindu-le trofeul galei.

8 cupluri de concurenţi vă aşteaptă şi în episodul viitor, cu noi roluri atribuite de ruleta personajelor. Episodul 5 din "Te Cunosc de Undeva!" începe pe 28 mai de la ora 20:00 pe Antena 1. În juriu se află Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob şi Aurelian Temişan. Sezonul anterior al emisiunii "Te cunosc de undeva!" a fost câștigat de Adriana Trandafir și Romică Țociu.

Citește în continuare