Urmărește-ne în Social Media

Olivia Addams x Vescan - Sătui de probleme

Olivia Addams și Vescan și-au unit forțele și au lansat "Sătui de probleme", o piesă care te face să recunoști că, deși problemele nu dispar niciodată complet, trebuie să înveți să îți păstrezi optimismul.

Cu ritmuri pop care te fac să te miști, "Sătui de probleme" transmite că indiferent de haosul din jur, putem alege să vedem partea bună și să mergem mai departe cu un zâmbet. E genul de piesă care îți dă un boost de energie pozitivă, perfectă pentru zilele când simți că totul e un pic prea mult.

Piesa a fost scrisă de Marius Dia, Vescan, Paul Iorga, Adi Istrate și Edine. Producția a fost realizată de Paul Iorga.

"Aproape de când venim pe lume auzim despre veșnicele probleme cu banii, despre neînțelegerile dintre oameni și dacă la început poate ne șochează, ajungem să ne obișnuim cu ele și în final să ne săturăm. Problemele nu se termină niciodată, însă le putem pune pauză și cred că piesa asta ajută. Nu puteam găsi un partener mai bun decât Vescan să transmit acest mesaj, așadar enjoy!", a spus Olivia Addams.

Vescan a adăugat:

"Odată cu trecerea anilor cred că înveți să dezvolți o imunitate la probleme, știi că sunt acolo, dar alegi să nu le lași să te atingă. Despre asta vorbește și piesa pe care mă bucur să o lansez alături de Olivia Addams - <<Sătui de probleme>>. Cheers!"

Comentarii

Concerte & turnee

The Motans, VUNK, Minelli concertează la West Side Christmas Market

West Side Christmas Market, Târgul de Crăciun organizat de UNTOLD UNIVERSE în Parcul Drumul Taberei, promite o nouă săptămână de atracții și concerte ale unor îndrăgiți artiști români. Te invităm să descoperi programul.

Publicat

pe

The Motans / Cornel Ilie (VUNK)
The Motans / Cornel Ilie (VUNK) │ FOTO: InfoMusic

La West Side Christmas Market, distracția începe de luni, 18 decembrie, cu DJ Jiji și continuă până sâmbătă, 23 decembrie, cu Moonlight Breakfast, The Motans, VUNK, Costina Lica și Minelli. Concertele se vor desfășura, în fiecare zi, începând cu ora 19:30. Intrarea este gratuită.

Program West Side Christmas Market, săptămâna 18 - 24 decembrie

 • DJ Jiji - luni, 18 decembrie
 • Moonlight Breakfast - marți, 19 decembrie
 • The Motans - miercuri, 20 decembrie
 • VUNK - joi, 21 decembrie
 • Costina Lica / Corul Universității București - vineri, 22 decembrie
 • Minelli - sâmbătă, 23 decembrie
 • Romanița - duminică, 24 decembrie

Programul zilelor de Crăciun de la West Side Christmas Market

Târgul de Crăciun și toate atracțiile vor fi deschise și pe perioada Crăciunului. La scena West Side Christmas Market veți putea petrece Ajunul Crăciunului cu Romanița Duminică, de la ora 18:00. În prima zi de Crăciun, de la orele 19:30, Irina Sârbu va susține un concert special de Crăciun. Pe 26 decembrie, Olivia Addams urcă pe scena West Side Christmas Market de la ora 19:30. Miercuri, sărbătorile se vor încheia alături de Eva Timush care va cânta tot de la ora 19:30.

West Side Christmas Market va funcționa, pe perioada sărbătorilor, conform programului:

 • Duminică, 24 decembrie - 11:00-20:00
 • Luni, 25 decembrie - 13:00 - 22:30
 • Marți, 26 decembrie - 13:00 - 22:30
 • Miercuri, 27 decembrie 13:00 - 22:30
Citește în continuare