Urmărește-ne în Social Media

Vescan X Eva Timush - Colegi de apartament

Vescan colaborează cu Eva Timush și lansează "Colegi de apartament". Melodia este acompaniată de un videoclip disponibil în articol.

"Colegi de apartament" a fost compusă de Mahia Beldo și Marius Dia, pe versuri scrise de Vescan. Piesa vorbește despre încheierea unei povești de iubire, în care partenerii parcă devin doar colegi de apartament. De la pasiunea și interesul de la început, cuplul ajunge la certuri și indiferență.

"Colegi de apartament" este lansată alături de un videoclip regizat de Cristi Roman. Personajele interpretate de Vescan și Eva Timush evidențiază mesajul melodiei. Tensiunea dintre cei doi se simte în aer, iar dragostea a fost înlocuită de resentimente.

Vescan, unul dintre cei mai iubiți artiști ai muzicii rap și hip-hop, s-a lansat în anul 2006 ca parte din trupa Re Vers. Odată cu alegerea sa de a urma o carieră solo, Vescan a lansat primul album - "Dansez cu pozele vechi", material ce conține colaborări cu artiști precum Anda Dumitriu, Daniel Nicula (DJ Wicked), DJ Twist, Feli, Katana și mulți alții. Piese precum "Piesa mea preferată" alături de Kamelia sau "În dreapta ta" alături de Alina Eremia au reușit performanța de a sta săptămâni la rând în Top 10 Radio Airplay Media Forest. Același succes l-au avut și lansările "Las-o" alături de Florin Ristei sau "Tic-Tac".

Originară din Republica Moldova, Eva Timush a participat la emisiuni precum Next Star România & Românii Au Talent, unde a strâns milioane de vizualizări cu momente captivante. Mai mult de atât, aceste concursuri i-au sporit abilitățile și experiența de artist live, astfel că participarea sa de la Vocea României a fost foarte bine primită, ajungând până în semifinale. Printre cele mai cunoscute single-uri ale Evei Timush se numără "Tattoo" și "Too Deep", colaborarea cu Sickotoy.

Comentarii