Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii INFO CONCERT:
James Arthur
David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică B.U.G. MafiaAscultă noua piesă B.U.G. Mafia - "8 Zile Din 7" (feat. AMI) - AUDIO TOPIC"Breaking Me", hitul DJ-ului Topic, este piesa verii 2020, potrivit Shazam

Videoclip oficial: Mahmut Orhan - Schhh feat. Irina Rimes

Mahmut Orhan, unul dintre cei mai de succes DJ din Turcia a lansat o colaborare surpriză cu Irina Rimes, "Schhh". Acest track cu o vioară care îţi rămâne întipărită în minte combină EDM, influenţele muzicii orientale cu vocea plină de emoţie a Irinei Rimes. Urmăreşte videoclipul animat al acestui track.

"Schhh" are aerul unei piese hit de vară, iar minimalismul îi va permite să fie remixat la Ibiza, Neversea şi alte festivaluri. Videoclipul alb-negru spune o poveste tristă de dragoste, completat de vocea plină de tremolo pentru care o apreciem pe Irina Rimes. Aceasta este una dintre puţinele piese în limba engleză ale artistei din Republica Moldova, cunoscută mai degrabă pentru piesele în limba română.

Este şi o bună ocazie pentru a îşi etala vocalizele pe un beat molatec, cu o percuţie în surdină, chitară acustică, vioară şi sample de "clap". Îndrăgostiţii din clip sunt prinşi într-un labirint şi continuă să îşi repete greşelile şi păcatele iar şi iar, până ajung la o fuziune completă a fiinţelor, spre final de video.

Mahmut Orhan este un DJ şi producător turc, în vârstă de 26 de ani. Activ din 2011, artistul a cochetat cu EDM, deep house, nu disco şi indie dance. Lucrează în domeniul muzical de la 15 ani şi devenea cunoscut pe scena internaţională în 2015 cu piesa instrumentală "Age of Emotions". La un an după, melodia sa "Feel", cu Sena Sener la voce ajungea în topuri în Grecia, Germania, Polonia şi România.

DJ-ul a mixat la Exit Festival în Serbia, la Untold şi a fost recent confirmat în valul 3 de artişti de la Neversea 2019, alături de Inna, Delia şi The Motans.

Irina Rimes a cântat recent la festivalul Blaj aLive 2019 şi la final de lună mai ne-a acordat un interviu, în care a povestit ce se află în spatele creaţiilor sale muzicale. În 2019, tânăra ne-a cucerit cu piese precum "Supradoză de Dor", alături de Taxi, dar şi hitul "POEM", alături de The Motans. Artista a participat de altfel la concertul "The Motans Grand Concert" de la Arenele Române în calitate de invitat special.

Citește mai multe despre Irina RimesMahmut Orhan
Videoclipuri cu Irina RimesMahmut Orhan
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE