Urmărește-ne în Social Media

Noaptea Târziu feat. Liviu Teodorescu - SemiZeu

Orice nas își are nasul, iar în casa semizeilor, Noaptea Târziu și Liviu Teodorescu nu cântă niciun cocoș, ci doar găinile. După ce au lansat “Bani de chirie“, vloggerii de la Noaptea Târziu colaborează din nou cu Liviu Teodorescu pentru single-ul și videoclipul “Semizeu”. Mai mult semi decât zeu, fiecare dintre cei patru gangsteri – Cuza, Cucu, Emi și Liviu sunt bine ținuți sub papuc de către parteneră.

“Semizeu” vorbește despre eternul conflict dintre sexe și deși are versuri și imagini super funny, nu este o parodie! Piesa și imaginile pun în scenă o poveste clasică, dar modernă, în care băieții sunt ținuți sub papuc și nu iau nicio decizie, fără acceptul prietenei. În plus, Cuza, Emi, Cucu și Liviu Teodorescu mănâncă broccoli, mazăre și se uită la iubitele lor cum se joacă pe playstation și beau bere. Când băieții încearcă să își declare independența și să se facă respectați ca bărbați, una dintre „iubi” le dă o lovitură sub centură. Ba mai mult, Cucu face echipa alături de Cuza și devin adversarii lui Liviu Teodorescu și Emi, iar deznodământul este... spumos.

În perioada examenelor și a emoțiilor, Noaptea Târziu a lansat “Mă doare la bac”, o parodie amuzantă după “Mă doare la bass”, piesa lui Marius Moga, Shift și What’s UP. În clip, apare atât Marius Moga, cât și frații Munteanu, Selly, Sebastian Coțofană, BroMania, Dorian Popa și mulți alții. În plus, proiectele Next Big Vlogger (Coca Cola, McCann) și Swap de Vloggeri (Telekom, Leo Burnett), campanii în care și băieții de la Noaptea Târziu au fost implicați, au fost premiate cu aur la Gala EFFIE 2018.

Anul trecut, canalul de YouTube al proiectului a atins pragul de un milion de abonați și a devenit cel mai mare canal de vlogging românesc de pe YouTube. Cel mai vizualizat clip de pe canalul de YouTube al băieților este “Sunt un cocalar”, care a generat peste 33 de milioane de vizualizări pe YouTube, urmat de clipuri precum “La bunica” (16 mil. de vizualizări), ”La facultate” (14 mil. de vizualizări) și “Școală iar” (8.4 mil de vizualizări). În plus, peste 90 de videoclipuri urcate pe canalul oficial de YouTube al vloggerilor depășesc un million de vizualizări. Anul acesta, pe 26 mai, vloggerii au urcat pentru prima oară pe scena Forza ZU, la Iași, în fața a peste 120.000 de oameni.

Artist și compozitor, Liviu Teodorescu a devenit cunoscut după participarea la concursul Vocea României. În 2016, artistul a câștigat cel de-al nouălea sezon al emisiunii-concurs „Te cunosc de undeva”. Printre piesele de succes lansate se numără single-uri precum „Obsesie”, „Cine m-a pus”, „Așa e ea #Dulce”. Recent, artistul a lansat împreună cu Killa Fonic piesa „ Lista de păcate”.

Comentarii