Urmărește-ne în Social Media

Noaptea Târziu feat. Liviu Teodorescu - SemiZeu

Orice nas își are nasul, iar în casa semizeilor, Noaptea Târziu și Liviu Teodorescu nu cântă niciun cocoș, ci doar găinile. După ce au lansat “Bani de chirie“, vloggerii de la Noaptea Târziu colaborează din nou cu Liviu Teodorescu pentru single-ul și videoclipul “Semizeu”. Mai mult semi decât zeu, fiecare dintre cei patru gangsteri – Cuza, Cucu, Emi și Liviu sunt bine ținuți sub papuc de către parteneră.

“Semizeu” vorbește despre eternul conflict dintre sexe și deși are versuri și imagini super funny, nu este o parodie! Piesa și imaginile pun în scenă o poveste clasică, dar modernă, în care băieții sunt ținuți sub papuc și nu iau nicio decizie, fără acceptul prietenei. În plus, Cuza, Emi, Cucu și Liviu Teodorescu mănâncă broccoli, mazăre și se uită la iubitele lor cum se joacă pe playstation și beau bere. Când băieții încearcă să își declare independența și să se facă respectați ca bărbați, una dintre „iubi” le dă o lovitură sub centură. Ba mai mult, Cucu face echipa alături de Cuza și devin adversarii lui Liviu Teodorescu și Emi, iar deznodământul este... spumos.

În perioada examenelor și a emoțiilor, Noaptea Târziu a lansat “Mă doare la bac”, o parodie amuzantă după “Mă doare la bass”, piesa lui Marius Moga, Shift și What’s UP. În clip, apare atât Marius Moga, cât și frații Munteanu, Selly, Sebastian Coțofană, BroMania, Dorian Popa și mulți alții. În plus, proiectele Next Big Vlogger (Coca Cola, McCann) și Swap de Vloggeri (Telekom, Leo Burnett), campanii în care și băieții de la Noaptea Târziu au fost implicați, au fost premiate cu aur la Gala EFFIE 2018.

Anul trecut, canalul de YouTube al proiectului a atins pragul de un milion de abonați și a devenit cel mai mare canal de vlogging românesc de pe YouTube. Cel mai vizualizat clip de pe canalul de YouTube al băieților este “Sunt un cocalar”, care a generat peste 33 de milioane de vizualizări pe YouTube, urmat de clipuri precum “La bunica” (16 mil. de vizualizări), ”La facultate” (14 mil. de vizualizări) și “Școală iar” (8.4 mil de vizualizări). În plus, peste 90 de videoclipuri urcate pe canalul oficial de YouTube al vloggerilor depășesc un million de vizualizări. Anul acesta, pe 26 mai, vloggerii au urcat pentru prima oară pe scena Forza ZU, la Iași, în fața a peste 120.000 de oameni.

Artist și compozitor, Liviu Teodorescu a devenit cunoscut după participarea la concursul Vocea României. În 2016, artistul a câștigat cel de-al nouălea sezon al emisiunii-concurs „Te cunosc de undeva”. Printre piesele de succes lansate se numără single-uri precum „Obsesie”, „Cine m-a pus”, „Așa e ea #Dulce”. Recent, artistul a lansat împreună cu Killa Fonic piesa „ Lista de păcate”.

PUBLICITATE
Comentarii

Emisiuni radio-tv

"Te Cunosc de Undeva!" gala 4 aduce o victorie surprinzătoare şi mult fair play

Emisiunea "Te Cunosc de Undeva" de la Antena 1 a ajuns la episodul 4 pe 21 mai 2022 şi ne-a adus în această a patra gală cele mai trăznite şi neaşteptate transformări. Show-ul a ajuns la sezonul 17 şi episodul cel nou a fost lider de audienţă pe toate categoriile de public. Emi şi Cuza au câştigat gala cu transformarea în Sting şi Stevie Wonder.

Publicat

pe

Te Cunosc de Undeva episodul 5 sezonul 17
Te Cunosc de Undeva episodul 5 sezonul 17 │ FOTO: Bogdan Buda

Emi şi Cuza au câştigat şi în episodul 2 şi continuă pe această traiectorie pozitivă, fără a putea fi opriţi. Concurenţii "Te Cunosc de Undeva!" au făcut show în cea de-a patra gală, iar emisiunea a debutat cu Jazzy Jo şi Zarug, care i-au interpretat pe Delia şi Grasu XXL, provocarea fiind mai mare pentru Zarug, care auzea piesa pentru prima dată.

Dani Klein, cunoscută drept Vaya con Dios a fost adusă în scenă de către Carmen Chindriş şi Romică Țociu, urmată de un duet între regele latino Ricky Martin şi regina pop din Australia, Kylie Minogue. Cine se afla în spate? Surorile Odagiu! Emi şi Cuza au avut cel mai muncit număr, plin de eleganţă şi impact, care a adus lacrimi în ochii celor prezenţi prin sensibilitatea momentului (Sting + Stevie Wonder). Provocarea Black Eyed Peas a avut totuşi alţi câştigători: Alexa şi Dima, care au învăţat 6 pagini de versuri şi au pus în scenă un moment plin de energie şi dans.

Transformarea cu numărul 6 din gala 4 ni i-a adus pe Maria Buză şi Paula Chirilă, care au intrat cu emoţii în pielea lui Ionel Tudorache, care a avut şi un mesaj special să le transmită celor doi. A fost şi un moment romantic în acest episod, povestea de dragoste pusă în scenă de Ilona Brezoianu şi Paula Chirilă, care s-au metamorfozat în Frumoasa şi Bestia, în versiune Ariana Grande şi John Legend. Un alt moment apreciat a fost cel al lui Ionuţ şi Anisia, care au cântat melodia "Jaga Jaga", genul acela de piesă pe care toţi o cunosc, dar nimeni nu ştie exact cine cântă.

La final câştigătorii ediţiei 4 au fost aleşi de către Ilona şi Ristei, care au dat dovadă de fair play şi i-au numit pe Emi şi Cuza, asta deşi se aflau la distanţă de un punct de băieţii de la Noaptea Târziu. Le-au acordat în cele din urmă 5 puncte, oferindu-le trofeul galei.

8 cupluri de concurenţi vă aşteaptă şi în episodul viitor, cu noi roluri atribuite de ruleta personajelor. Episodul 5 din "Te Cunosc de Undeva!" începe pe 28 mai de la ora 20:00 pe Antena 1. În juriu se află Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob şi Aurelian Temişan. Sezonul anterior al emisiunii "Te cunosc de undeva!" a fost câștigat de Adriana Trandafir și Romică Țociu.

Citește în continuare

Muzică nouă

Liviu Teodorescu a lansat piesa "Mi-am pierdut răbdarea" - AUDIO

Liviu Teodorescu revine cu o piesă fresh în 2022, "Mi-am pierdut răbdarea", care sună ca unul dintre acele hituri suave ale începutului de mileniu. Beat-ul ceva mai accelerat de pe fundal şi chitara melancolică fac echipă bună cu vocea lui Liviu.

Publicat

pe

Coperta single Liviu Teodorescu Mi-am pierdut rabdarea
Coperta single Liviu Teodorescu Mi-am pierdut rabdarea │ FOTO: Liviu Teodorescu

Artistul care a lansat în 2021 hituri ca "Praf de stele" şi "Îţi dau inima de tot", dar şi colaborarea cu Ștefan Bănică "Ne vedem într-un vis" ne oferă acum un single romantic despre fiorul iubirii. E despre emoţia pe care o simte cel îndrăgostit, căruia îi sare inima din piept după multiple refuzuri ale muzei sale. "Mi-am pierdut răbdarea" s-a auzit în premieră la Virgin Radio cu câteva zile în urmă şi acum fanii lui Liviu pot asculta versiunea de studio pe reţelele de streaming muzical şi pe YouTube.

Această melodie a fost scrisă și compusă de Liviu Teodorescu, iar, de producția cântecului s-a ocupat George Călin, cunoscut sub numele de scenă Manuel Riva. Acesta a colaborat și în 2021 cu Liviu pentru piesa "Muzele". Așa cum ne-a obișnuit artistul, "Mi-am pierdut răbdarea" este un track care gravitează în jurul iubirii, mai precis, Liviu vorbește în discursul lui muzical despre starea de nerăbdare și adrenalină care intervin atunci când ești interesat de o persoană și vrei să faci primul pas pentru a-i capta atenția.

Liviu Teodorescu a declarat despre noua sa creaţie:

Piesa asta e una din cele mai dinamice pe care le-am scos. E vorba de focul acela pe care îl simți atunci când vezi pe cineva și simți că îți pierzi răbdarea, vrei să intri în vorbă, să faci ceva. Abia aștept să cânt piesa aceasta la concerte, sincer, are un vibe uriaș ❤️.

În curând vom primi şi un videoclip pentru acest single, aşa cum a anunţat chiar artistul recent.

Muzicianul este una dintre cele mai bune voci masculine din noua generaţie din România şi a strâns multe milioane de vizualizări pe YouTube. Liviu Teodorescu s-a lansat în industria muzciala odată cu apariţia la "Vocea României". Acum are propriul său studio de producţie muzicală, LiTE Music.

Citește în continuare