Urmărește-ne în Social Media

Alone at Parties & Adame Wolf - Another Car

Trupa clujeană Alone at Parties a lansat videoclipul piesei ”Another Car”. Melodia este înregistrată în colaborare cu artista bucureșteană Adame Wolf.

Videoclipul piesei "Another Car" este regizar de Irina Alexiu. Filmat în București de-a lungul unei zile toride de vară, e un videoclip în videoclip. El descrie schițat filmarea unui clip fictiv la single, precum și emoțiile și reacțiile pe care piesa le trezește printre membrii echipei de platou.

Adam Wolf: "Am filmat un videoclip care s-a simțit ca un tablou onest al tinerilor români care așteaptă să spargă formele și să aducă schimbări creative"

"Mi-a surâs să joc împreună cu Adame Wolf un rol secundar în clip, să acordăm spațiu pentru a surprinde reacțiile (ușor inexplicabile sau
abstracte) ale echipei în timpul filmării unui potențial clip clișeu pentru o piesă numită Another Car. Mi-a plăcut ideea Irinei de a nu reda cuvânt cu cuvânt mesajul piesei, ci de a îi oferi o nouă dimensiune, lăsând personajele libere să-și exprime propria melancolie adusă de piesa al cărei clip îl filmează", a declarat vocalistul trupei Alone at Parties, Lazăr Ometiță.

"Am filmat un videoclip care s-a simțit ca un tablou onest al tinerilor români care așteaptă să spargă formele și să aducă schimbări creative. Noi, ca muzicieni, eram doar niște indivizi trecători într-o poveste care avea de fapt loc în jurul altora. A fost o experiență cu adevărat unică", a completat Adame Wolf.

Ideile muzicale ale proiectului Alone at Parties s-au conturat de-a lungul a mai bine de 2 ani de explorări. Cu referire la întreg procesul creativ, Lazăr rememorează:

"Când am început proiectul, nu știam exact cum ar urma să sune. Aveam piese scrise într-o formă simplă — chitară, voce și nimic altceva. Știam doar că aș vrea să sune melancolic", a povestit Lazăr Ometiță.

Lansarea piesei "Another Car" a fost precedată de difuzarea online a unei videoclip live pentru piesa "Board Games". Filmat la Rocket Space, în Cluj-Napoca, clipul a fost lansat în noiembrie.

Formula live Alone at Parties e alcătuită din Lazăr Ometiță (voce & chitară), Florin Hanu (chitară), Andrei Sîncrăian (chitară bas) și Andrei Bobiș (sintetizatoare & drum machines).

Comentarii