Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Tarja Turunen - Together at HomeTarja Turunen ne cântă de acasă - VIDEO (Together at Home) INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Il Volo

Videoclip oficial: THE S.L.P. (Serge Pizzorno de la Kasabian) - Nobody Else

Chitaristul și principalul compozitor al trupei rock britanice Kasabian, Serge Pizzorno, ne invită în lumea haotică a universului său creativ. Proiectul său solo se numește THE S.L.P., iar single-ul care descătușează gândurile și frământările lui se numește ”Nobody Else”.

În pauza de un an a trupei Kasabian, Serge Pizzorno a realizat că își dorește să exploreze mai mult părțile extreme ale personalității sale și că are nevoie de o "defulare" care să-i mențină sănătatea mintală pe linia de plutire. Așa că a înregistrat și produs primul său album solo, un material de 11 piese intitulat "THE S.L.P.", acronimul numelui complet al artistului - Sergio Lorenzo Pizzorno.

"Am găsit fereastra perfectă pentru a experimenta și a vedea încotro mă duce inspirația. M-am bucurat de libertatea aceea de a putea face orice", a detaliat Pizzorno pentru NME.

Discul a fost înregistrat în studioul său din Leicester, iar piesa "Nobody Else", lansată cu videoclip, este soundtrack-ul perfect pentru o mult așteptată vacanță de vară.

"Este atât de fresh încât și pasta ta de dinți va fi geloasă", a scris Pizzorno pe Twitter, astfel descriindu-și noul single.

Albumul "THE S.L.P." va fi lansat pe 30 august și poate fi precomandat de pe site-ul oficial al artistului, iTunes, Amazon Muzic, Spotify, Apple Music și Google Play. LP-ul include o colaborare cu slowthai.

Tracklist THE S.L.P. , primul album solo al lui Serge Pizzorno de la Kasabian

 1. Meanwhile... In Genova
 2. Lockdown
 3. ((trance))
 4. The Wu
 5. Soldiers 00018
 6. Meanwhile... At The Welcome Break (featuring slowthai)
 7. Nobody Else
 8. Favourites (featuring Little Simz)
 9. Kvng Fv
 10. The Youngest Gary
 11. Meanwhile… In the Silent Nowhere

Citește mai multe despre KasabianThe S.L.P.
Videoclipuri cu KasabianThe S.L.P.
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE