BTLIVE - Concert byron
Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 Prinde ofertele Black Friday 2017Prinde ofertele Black Friday 2017 Echipa Despot cântă ”We Will Rock You” la metrouVIDEO: Echipa Despot la Vocea României 2017 cântă "We Will Rock You" la metrou INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
INFO CONCERT:
Katy Perry
Poze de la concertul Feli - lansarea albumului "Eu sunt Feli" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
Profită de oferta Black Friday: Bilete la ELECTRIC CASTLE cu 369 de lei față de 549, tariful scade la 300 de lei de om pentru grupuri!

Videoclip oficial: Kasabian - Bless This Acid House

Kasabian tocmai au lansat videoclipul piesei "Bless This Acid House", omagiu adus anilor 90. Clipul îi prezintă pe muzicieni îmbrăcaţi în uniforme de prizonieri şi cântând într-o clădire abandonată.

Piesa este cel mai nou single extras de pe noul album "For Crying Out Loud". Filmarea alb-negru şi publicul dezlănţuit amintesc de celebrul club CBGB unde Iggy Pop şi marii punkeri făceau legea în anii 70. Chitaristul Kasabian, Serge Pizzorno afirmă că a văzut cuvintele "Bless This Acid House" pe un poster acasă la un prieten şi aşa s-a născut titlul piesei.

Genul de muzică "acid house" are o vechime de 2 decenii acum şi primeşte un omagiu prin această creaţie. Băieţii au ales totuşi să nu facă abuz de sintetizatoare, ci să ofere un tribut ironic, sub forma unei melodii cu influenţe punk. Regia clipului aparţine lui WIZ, iar "Bless This Acid House" este al treilea single de pe albumul lansat luna trecută.

Băieţii se pregătesc de mega concerte la festivalurile din Reading şi Leeds, unde vor cânta piese de pe noul LP. Kasabian sunt programaţi să apară la festivalul de la Sziget pe 11 august şi au un turneu european extins în 2017. Nu va fi totul energie şi punk-rock, pentru că pe 15 iunie trupa prezintă un set acustic special la concertul de la Reading.

Kasabian se înfiinţau în 1997 şi au bifat în carieră un Q Award şi un Brit Award. Au cântat la noi prima oară în 2007, pe o scenă unde au urcat şi Marilyn Manson sau Alice Cooper. Apoi ne-au vizitat la Peninsula în 2011 şi la Summer Well în 2015.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Kasabian
Videoclipuri cu Kasabian
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE