Urmărește-ne în Social Media

Kasabian - Ill Ray (The King)

Unul dintre cele mai urâte personaje din istoria televiziunii este Cersei Lannister din serialul "Game of Thrones", jucat de actriţa Lena Headey. Aceasta este protagonista noului videoclip Kasabian, intitulat "Ill Ray (The King)".

Piesa "Ill Ray" este extrasă de pe albumul "For Crying Out Loud", lansat în luna aprilie a acestui an. Pe lângă Lena Headey, în acest videoclip apare şi Michael Socha, cunoscut pentru apariţiile din filmul "This is England", dar şi serialele cu acelaşi nume. Clipul începe cu Lena făcând un soi de incantaţii acasă, cu lumânări şi biscuiţi.

O regăsim pe britanică dansând haotic pe străzile unui orăşel din UK, în mijlocul unor lumânări. Toată ţopăiala într-un trening viu colorat se lasă cu invocarea unei figuri medievale, un soi de lord britanic jucat de Michael Socha. Această figură regală chiar este apoi plimbată prin oraşul modern, cărată în spate de Lena şi ajunge şi la supermarketuri, puburi şi parcuri.

Totul se încheie cu un festin pe bază de mâncare indiană. E o gură binevenită de oxigen să o vedem pe Lena Headey altfel decât încruntată şi masacrând armate ca în "Game of Thrones". Acest material video a fost conceput, scris şi gândit de către Serge Pizzorno, chitaristul Kasabian. Ar fi o aluzie la Richard al III-lea şi la faptul că scheletul său a fost găsit sub o parcare din Leicester în 2012.

Trupa Kasabian a ajuns la ştiri recent, după o reprezentaţie excelentă la festivalul de la Reading şi Leeds. Au inclus în setlist şi un cover după "All Apologies" de la Nirvana, dar şi piese de pe cel mai nou LP. Pe noi ne-au vizitat pentru prima oare muzicienii cu fix un deceniu în urmă la Bestival, iar apoi în 2015 la Summer Well.

PUBLICITATE
Comentarii